Debransãri cu scandal pe Aleea Poporului

Costel Avram a rãmas din nou fãrã apã dupã ce ieri, muncitorii firmei pe care o conduce, au debransat 11 scãri pentru neplata datoriilor.

Locatarii a 11 blocuri de la Aleea Poporului din Petrosani au rãmas iarãsi fãrã apã la robinet. Munictorii de la Apa Serv au executat ieri dimineatã mai multe debransãri din cauza datoriilor mari acumulate de asociatie. “Scãrile au fost indicate de cãtre asociatie, pentru cã sunt mai multe în cadrul acestea. Urmeazã sã fie debransate toate dacã nu ne întelegem cu asociatia. Datoria lor la zi este de aproximativ douã miliarde si jumãtate în bani vechi pentru care am tot somat încã din luna ianuarie sã vinã si sã încheiem un nou angajament de platã. Suntem constienti cã nu se poate plãti toatã suma deodatã. Ultima somatie a fost undeva la sfârsitul lunii mai, dar nu am primit niciun rãspuns, motiv pentru care acesta este chiar ultimul demers pe care îl mai putem face pentru a ne recupera datoriile”, ne-a declarat Florin Donisã, director tehnic SC Apa Serv Valea Jiului SA.

5-1Tot la  aceastã asociatie, la începutul acestui an s-au mai fãcut debransãri, iar atunci, în câteva zile s-a plãtit o parte din datorie. Acum, dintre locatarii care au rãmas fãrã apã au exista si voci care au spus cã pentru un singur consumator, s-a debransat toatã scara.

“Nu stiu ce sã spun, este de datoria asociatiei sã se ocupe sã-si recupereze debitele. Noi avem un contract cu asociatia pentru toate cele 27, 28 de scãri de bloc, iar problema lor interioarã, a societãtii, trebuie sã si-o rezolve. Nu pot sã stiu în cadrul asociatiei cum se pot dafalca datoriile”, a mai precizat Florin Donisã.

Si, printre scãrile debransate ieri se numãrã si cea în care locuieste chiar directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului SA, Costel Avram.

Luiza Andronache