Dealerii de droguri afla azi sentinta

Cei 19 tineri din Valea Jiului care au fost acuzati de trafic si consum de droguri afla azi sentinta. Ei si-au recunoscut vina la termenul de saptamana trecuta si acum asteapta decvizia judecatorului. Dosarul a ramas in pronuntare pentru luni, 27 august 2012.

Nu mai putin de 23 de tineri din Hunedoara sunt cercetati in dosarul de trafic si consum de droguri, ei fiind arestati in urma unei razii de amploare ce a avut loc la inceputul lunii iunie. 19 dintre ei locuiesc in Valea Jiului si au fost saltati de mascati direct de la scoala sau de acasa, o parte dintre ei fiind elevi care au stat dupa gratii toata vacanta. Lunea trecuta, in fata instantei de judecata de la Tribunalul Hunedoara si-au recunoscut vinovatia: Adrian Cosmin Ojic, Florin Octavian Cic, Ionel Madalin Mastan, Bogdan Adrian Tanase, Daniel Alexandru Chirila, Andreea Iulia Rascolean, Alexandru Tautu, Alexandru Bicu, Mihai Antohe, Stelian  Gabriel Boboc, Andrei Razvan Peter, Alexandra Georgeta Rasa, Iosif Alexandru Hoca, Cosmin Danut Gatman, Constantin Marius Ermoiu, Vasile Octavian Costache, Stefan Bogdan Teohar, Ionut Lucian Albescu, Razvan Mihai Rusu, Stefan Alexandru Campian, Stefan Almasan Giani, Alin Truta si Andrei Eduard Erdos.

Traian Berbeceanu, seful BCCO Alba Iulia a cerut arestarea celor 23 de tineri dintre cei 80 care au fost dusi la audieri la Deva. Unul a fost operat la spitalul din Petrosani, dupa ce a inghitit o punga cu droguri, in timpul perchezitiei.

Diana Mitrache