De ce zice Tiberiu Iacob Ridzi cã nu divorteazã?

Prezent în emisiunea matinalã de la Mondo Tv alãturi de Ionut Drãgotesc, primarul din Petrosani a mai mentionat o datã de ce a tinut sã spunã cã nu divorteazã, dar si cã nu emigreazã.
Afirmatiile, pentru prima datã, le-a fãcut la Ziua Familiei si, asa cum a  afirmat si Ionut Drãgotesc, lumea a fost putin uimitã. Asta, însã, nu înseamnã cã nu au fost zvonuri ce au alimentat mereu o astfel de reactie din partea edilului de la Petrosani. „Sunt tot felul de zvonuri. Eu nu am dat atentie mereu, dar am considerat acum necesar sã dezmint aceste zvonuri cã voi pleca în Canada sau America. Sunt zvonuri de vreun an de zile. Bãnuiesc cã sunt  alimentate de contracandidatii mei la viitoarele alegeri si am considerat cã e normal sã fac aceastã precizare eu si sã nu las asa, la nivel de zvon, cã eu plec din tarã sau cã divortez”, a spus Tiberiu iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani. Tiberiu Iacob Ridzi a spus oamenilor prezenti la Ziua Familiei, de miercuri,  cât de importante sunt valorile date de familie, iar faptul cã familia sa a fost greu încercatã în ultimii ani, l-a determinat sã ia atitudine împotriva zvonurilor.
Diana Mitrache

Advertisements

11 comentarii la „De ce zice Tiberiu Iacob Ridzi cã nu divorteazã?

 • 16 mai 2019 la 19:59
  Permalink

  doamna MITRACHE un ziarist serios face verificari la un asemenea subiect poate dl primar ne spune ceva de juna blonda BETTY care are si un copilas in dotare spun gurile rele al lui ritzi un pic de documentare in spatiul virtual va lamureste.

 • 16 mai 2019 la 20:19
  Permalink

  Mai ,,monica” eu nu-l simpatizez deloc pe primar,dar aici este vorba de viata personala a dansului,daca are o juna blonda,care e treaba ta?A avut el ditamai Bill Clinton o juna,e drept,nu blonda,bruneta!Eu as prefera sa aiba primarul zece june,dar sa traim in Petrosani ca in Hong Kong!

 • 16 mai 2019 la 21:51
  Permalink

  Vai saracul gigalau a ajuns sa se laude ca nu divorteaza ca poate asa se mai combina cu una noua …
  Laura ,Betty si altele sigur suspina la acest articol !

 • 17 mai 2019 la 08:20
  Permalink

  mai da al dracului mai sunteti ce aveti cu bietul primar? sunteti din echipa lui ernest de la canal d cum dracu sa nu te impiedici cu atatea ispite buuune angajate la primarie lasati viata personala a omului in pace ciudosilor

 • 17 mai 2019 la 09:16
  Permalink

  adevarul gol golut e unul. are copil cu blonda, si are cel putin o vila noua in bucuresti. fraieri sunteti. pe cat punem pariu ca daca pierde alegerile, pleaca in bucale?!

 • 17 mai 2019 la 09:41
  Permalink

  ultima vrajeala din „vorbeste lumea”..

 • 17 mai 2019 la 10:33
  Permalink

  primarul e om politic trebuie sa fie exemplu de moralitate si cinste ori aici nu e cazul asta a luat o pe urma lui guta iar orasul e vandut lui siminel,deci?

 • 17 mai 2019 la 14:11
  Permalink

  corect mai fane dar primarul e totusi un simbol intr un oras iar orasul arata ca dracu sunt numai scandaluri cu oameni primarului vezi cazul cu idiotul de la bazinul de inot cu numirea politica a unei asistente la reanimare spital petrosani cu spatiile comerciale date de pomana lui iordache keops si multe altele.

 • 17 mai 2019 la 15:29
  Permalink

  dar vad ca tot il alege lumea? oare este asa de bun s-au a pus stapanire pe petrosani cum a pus razmerita pe lupeni ?

 • 17 mai 2019 la 18:43
  Permalink

  doar nu credeti ca cat a stat moni la mititica a facut l….

 • 18 mai 2019 la 09:14
  Permalink

  betina botca……e muza care i a tinut locul cald lui moni

Comentariile sunt închise.