Cuplurile longevive au fost serbate în comunitate

Cuplurile care au aniversat 50 si 60 de ani de cãsnicie au fost serbate în sânul comunitãtii petrosãnene. 1 octombrie este o zi emblematicã. Pentru prima datã, la Petrosani a fost premiat si un cuplu care anul acesta a împlinit 65 de ani de cãsnicie.
Ziua de 1 octombrie este un simbol al aprecierii si al respectului generatiilor mai tinere fatã de cei care, de-a lungul vietii lor, au muncit pentru a sustine  dezvoltarea societãtii. Cu acest prilej, Primãria si Consiliul Local al municipiului Petrosani au premiat cuplurile longevive.

„Cu ocazia zilei vârstnicilor premiem familiile care împlinesc 50 de ani de cãsnicie si 60 de ani de cãsnicie. E un lucru extraordinar si faptul cã dumnealor existã, pentru noi cei tineri sunt un exemplu de urmat si un imbold pentru viata de familie, pentru valorile morale si pentru tot ce a însemnat viata lor de-a lungul timpului si pentru comunitatea noastrã din Petrosani si pentru familiile lor în mod special”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani. Bãtrânii au primit flori,  suma de 500 de lei si în cinstea lor a fost închinat un pahar de sampanie, iar copiii talentati  le-au oferit un moment artistic. Persoanele vârstnice au spus cã reteta unei cãsnicii fericite sunt respectul si întelegerea si le-au urat tinerilor care se cãsãtoresc sã aibã parte de fericire.
Cosmin BACIU

Un comentariu la „Cuplurile longevive au fost serbate în comunitate

  • 1 octombrie 2019 la 20:21
    Permalink

    Te prapadesti de ras! ,,pentru noi cei tineri”spune primarul!Domul primar o ia tot mai rau pe aratura!Cred ca are vreo 50 de ani,dar in conceptia dansului e tanar!Inseamna ca cei de 20 de ani sunt nou-nascuti!

Comentariile sunt închise.