Cupa României – turul 4 / Sirineasa vs. Mioveni

Federatia Românã de Fotbal a stabilit meciurile turului 4 din Cupa României. Din aceastã rundã au intrat în competitie cele 18 echipe calificate din faza a treia plus restul de 18 cluburi din Liga a 2-a.
Echipele calificate din turul 3 sunt: Sãnãtatea Cluj, Industria Galda, Vointa Biled, Agricola Borcea, Unirea Slobozia, Sporting Liesti, CSM Focsani, AFC Hãrman, Stiinta Miroslava, Universitatea Cluj, Aerostar Bacãu, AFCM Alexandria, ACSO Filiasi, ACS Sirineasa, CSM Scolar Resita, Soimii Lipova, Performanta Ighiu si Petrolul Ploiesti.
Din turul 4 al acestei editii a Cupei României, FRF urmeazã sã premieze participantele. O victorie va aduce în cont 3.000 de euro, în timp ce pierzãtoarea va încasa doar 1.000 de euro.
4 octombrie, ora 14:30
Sporting Liesti – Dacia Unirea Brãila
Metaloglobus Bucuresti – Sportul Snagov
CS Balotesti – CS Afumati
AFC Hãrman – Chindia Târgoviste
ACS Sirineasa – CS Mioveni
Vointa Biled – ASU Politehnica Timisoara
Soimii Lipova/National Sebis* – UTA Arad
Performanta Ighiu – ASA Târgu Mures
Industria Galda – AFC Hermannstadt

2 comentarii la „Cupa României – turul 4 / Sirineasa vs. Mioveni

  • 28 septembrie 2017 la 20:13
    Permalink

    Hai Jiul Petrosani !

  • 29 septembrie 2017 la 08:18
    Permalink

    A promis domnul patron Nicolae Sarcina ca va instala nocturna pe stadionul Jiul Petrosani dar nu vedem macar sa se zugraveasca si vopsit in incinta stadionului pe exterior , pe la poarta , ….. Poate ca ne minte ca vom avea o echipa de Liga II cu numele adevarat JIUL PETROSANI .

Comentariile sunt închise.