Cristian Resmerita, candidatul PSD pentru Primaria Lupeni

Deputatul Cristian Resmerita este candidatul PSD pentru Primaria Lupeni la alegerile locale care vor avea loc in luna iunie.

In sedinta Organizatiei PSD Lupeni din data de 7 aprilie 2016, care i-a avut ca invitati pe domnul Laurentiu Nistor , presedintele PSD Hunedoara si deputatul PSD, Nicolae Banicioiu, fostul ministru al sanatatii din Guvernul Ponta, un numar de peste 200 de membri  l-au votat pe deputatul PSD Cristian Resmerita, candidat la functia de primar al municipiului Lupeni, pentru alegerile care vor avea loc in data de 5 iunie 2016 . Cei peste 200 de votanti reprezinta vointa celor 1371 de membri ai Organizatiei PSD Lupeni. Aceasta nominalizare vine in urma deciziei primarului in functie Cornel Resmerita, de a renunta la propunerea pe care o primise din partea Organizatiei PSD Lupeni .

Cornel Resmerita spune ca a renuntat la candidatura pentru o noua functie de primar din motive strict personale

“Nu am nici un fel de interdictie legala ,pentru a candida la orice functie aleasa in statul roman, ma bucur de sprijinul Organizatiei PSD, le multumesc colegilor mei de partid, care au avut incredere in mine si m-au nominalizat pentru o noua candidatura la functia de primar al municipiului Lupeni, pe mai departe voi ramane alaturi de echipa”, a declarat Cornel Resmerita primarul municipiului Lupeni

Presedintele PSD Hunedoara, Laurentíu Nistor, prezent la lansarea candidaturii lui Cristian Resmerita a tinut sa-i multumeasca actualului primar pentru toata activitatea pe care acesta a depus-o de-a lungul timpului in cadrul PSD.

“Il rog sa ramana in continuare alaturi de echipa PSD , pentru ca avem mare nevoie de experienta dansului. Ii urez mult succes colegului meu Cristian Resmerita”, a declarat presedintele PSD Hunedoara, Laurentíu Nistor.

Alaturi de Cristian Resmerita a fost si deputatul Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii din Guvernul Ponta

“Multumim domnului primar Cornel Resmerita pentru intrega activitate depusa si trebuie sa subliniez faptul ca dansul nu a pierdut nici un tur de alegeri pana in prezent si sunt convins ca si colegul meu, deputatul Cristian Resmerita, va avea aceleasi rezultate foarte bune. Aceste rezultate foarte bune vin si ca o incununare a muncii tuturor membrilor Organizatiei PSD Lupeni, cea mai puternica organizatie din judet si una din cele mai bune din tara”, a declarat deputatul Nicolae Banicioiu

Nominalizarea deputatului Cristian Resmerita vine oarecum firesc, dupa decizia primarului  Cornel Resmerita de a renunta la o noua candidatura, experienta politica si administrativa reprezentand motive temeinice pentru aceasta nominalizare.

Le multumesc tuturor pentru increderea acordata , nominalizarea  pentru a candida la functia de primar al municipiului Lupeni, reprezinta o mare onoare si responsabilitate pentru mine. Consider ca si din aceasta pozitie se pot face la fel de multe lucruri bune pentru municipiul Lupeni ca si din cea de deputat”, a conchis deputatul Cristian Resmerita

Advertisements

3 comentarii la „Cristian Resmerita, candidatul PSD pentru Primaria Lupeni

 • 8 aprilie 2016 la 00:10
  Permalink

  partidul antena trei .mosul si baba .Alooooooo mincinosule de rasmerita ,unde sunt tinerii partidului.mi scarba de sedinta sa care am participat azi.Eu o sa votez PETRAR ADRINA OM AL ORASULUI SI BUN GOSPODAR .

 • 8 aprilie 2016 la 05:37
  Permalink

  PETRAR ADRINA – omul potrivit ,pe scaun potrivit,clanurile astea mafiote la adunat de bureti,ajunge ,vrem tineri prosperi ,nu borfasi certati cu legea.

 • 8 aprilie 2016 la 05:54
  Permalink

  „VIRUSII” ROMANIEI, ATACA SI FURA DIN NOU. Si totusi, cei care produc in tara aceasta, CAT TIMP VOR MAI REZISTA???. Daca furi, este bine sa te pui bine cu judecatorii, procurorii, politistii, jurnalistii etc. DAR NOI CARE MUNCIM CORECT SI CINSTIT, CE FACEM???!!!.

Comentariile sunt închise.