Costel Avram s-a reîntors în politicã. Acum la PSD!

Costel Avram, administratorul public al Consiliului Judetean Hunedoara si unul dintre cei mai cunoscuti oameni politici ai judetului a revenit în politicã dupã câtiva ani de pauzã.  Avram s-a înscris l-a începutul acestei  sãptãmâni  în organizatia municipalã Deva a PSD. Prin aceastã mutare, Partidul Social Democrat s-a întãrit în judetul Hunedoara, Costel Avram fiind cunoscut ca un om extrem de hotãrât si bãtãios în lupta politicã.
„Am semnat adeziunea la Partidul Social Democrat, Organizatia municipalã Deva. Mã voi alãtura colegilor din PSD Deva si vreau sã îmi aduc si eu un aport la dezvoltarea acestei organizatii si, având în vedere faptul cã vin si alegerile europarlamentare, sã mã implic. De ce la Deva? La Deva am locul de muncã, la Deva sunt în majoritatea  timpului”, a declarat Avram la Antena 1 Deva.
În trecut, Costel Avram a mai fost presedinte al PRM Hunedoara, dar si vicepresedinte al PNL Hunedoara.     În calitate de membru PSD, Costel Avram a si fãcut deja primii pasi în campania electoralã  pentru alegerile europarlamentare. Într-o postare fãcutã pe pagina sa de socializare, Costel Avram salutã prezenta pe listele social-democratilor a  deputatului de Hunedoara, Natalia Intotero, cea care conduce, de altfel, Organizatia PSD Deva.
”Dupã ce a câstigat alegerile locale din 2016, apoi pe cele parlamentare din 2016, propunând hunedorenilor oameni de calitate pentru demnitãtile publice, pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, PSD va veni în fata alegãtorilor cu o listã de candidati profesionisti si, mai ales, buni români. Judetul Hunedoara are pe listã, pe o pozitie eligibilã, un candidat tânãr, energic, ambitios si care a  demonstrat deja, atât ca parlamentar, cât si ca  ministru al Românilor de Pretutindeni, cã are toate atuurile necesare pentru a ne reprezenta cu cinste, pe noi hunedorenii, dar si pe toti Românii din tarã si din Diaspora, în Parlamentul European. În plus, prezenta pe lista PSD a Nataliei Intotero în plutonul eligibil al candidatilor propusi de PSD, este dovada faptului cã organizatiile noastre sunt puternice si apreciate. Îi doresc succes deplin candidatului nostru, Natalia Intotero si întregii echipe  a celei mai puternice fomatiuni politice din România si sunt convins cã ne vor reprezenta cu cinste în Parlamentul European. Suntem alãturi de ei în campania electoralã care va urma, asa cum, zi de zi, suntem alãturi de toti românii patrioti în Europa!”, a scris Costel Avram.

Advertisements

19 comentarii la „Costel Avram s-a reîntors în politicã. Acum la PSD!

 • 27 martie 2019 la 19:15
  Permalink

  Cand am zis ca individul asta este o zdreamta si nimic alceva, probabil multi au zis ca vorbesc aiurea.
  Acum sa dovedit ca am avut dreptate. Alt cocalar politic !

 • 27 martie 2019 la 19:41
  Permalink

  Succes ! Speram sa nu uite Valea Jiului sa asfalteze drumurile judetene din Parang si Valea de Pesti dar sa faca demersuri asa cum il stim bataios , hotarat , … pentru asfaltarea in acest an a drumurilor nationale DN 7A (Cheile Jietului) si DN 66A spre Herculane .

 • 27 martie 2019 la 19:57
  Permalink

  un traseit care se prostitueaza in politica pentru functii, o nulitate( un pontat fictiv) ridicada de ing. Golgotiu Emanoil dumnezeu sa-l ierte si pe care cu siguranta l-a uitat, acum se pozeaza cu pixul in mana ca pe vremea comunistilor la scoala primara( de altfel asta e nivelul lui), costele lasane,

 • 27 martie 2019 la 20:49
  Permalink

  Mai gelule popescule,daca tot vorbesti de scoala primara,cred ca dumneata nu ai trecut pe acolo!Se scrie ,,Dumnezeu”nu ,,dumnezeu” si ,,lasa-ne” nu ,,lasane”!Asa ca in privinta ,,nivelului”…chiar ai dat-o in bara!

 • 27 martie 2019 la 21:08
  Permalink

  Imi aduc aminte cum s-a dus si s-a pus in genunchi in fata lui Vadim sa-l reprimeasca in PRM, dupa ce a facut primul stagiu la PSD intre 2000-2004. Ce mai critica el PSD in momentul in care era vicepresedinte PNL. Acum linge unde a scuipat. Un traseist, fripturist, parvenit si cu o facultate terminata pe burta, chinuit.

 • 27 martie 2019 la 21:26
  Permalink

  cainii latra ursul merge

 • 27 martie 2019 la 22:08
  Permalink

  Costel Avram=No Name,traseit politic.Nu incerca scaunul lui Nistor,mai bine incerci sa ocupi scaunul mocofanului predant Ionica.

 • 28 martie 2019 la 08:13
  Permalink

  Railor….”Vulpea cind nu ajunge la struguri,…zice ca sunt acrii „…..

 • 28 martie 2019 la 08:59
  Permalink

  Costelus, trebuie sa concluzionam ca daca ai trecut pe la 4 partide inseamna ca tu ai ajuns la struguri? Ma tem ca nu, doar ai fost o rama, fara coloana vertebrala, o rama care a pupat in dos sefii de la toate partidele din judet ca sa supravietuiasca. Asta denota lipsa de intelect. Daca era putin intelect incercai sa supravietuiesti pe propriile picioare, asa rama mamicule, rama. 🙂

 • 28 martie 2019 la 09:49
  Permalink

  Cat de prost poti sa fii ,sa nu-ti dai seama ca poporul sa saturat de asemenea politicieni si ca nu mai prezinta incredere.Doar un dobitoc incult precum Laurentiu Nistor crede ca unul ca Avram poate sa-i aduca foloase politice. Partea proasta este ca sunt inca multi prosti sau batuti in cap ,precum cel care se semneaza Minerii Vali Jiului care cred in specimene gen Costel Avram.Omul este bolnav daca nu se falesc neamurile cu el.Am auzit ca devenii stau la coada sa se inscrie in PSD iar boul de Nistor nu-si da seama ca la bagat pe dracu in casa si ca postul lui este ca si pierdut.

 • 28 martie 2019 la 14:50
  Permalink

  Pe la ce partide a activat „Luceafarul” din Pascani: PRM – PSD – PRM – PNL – PSD…dupa ce PSD va pierde CJ Hunedoara probabil ca urma din nou PNL. Costelino este exemplul cel mai elocvent de prostitutie politica. 🙂

 • 28 martie 2019 la 14:58
  Permalink

  Costelul = noua unitate de masura a traseismului politic hunedorean. Trebuie servit cu multa lamaie, ca sa-ti taie greata.

 • 28 martie 2019 la 17:07
  Permalink

  la pod la preparatie este o familie de tigani care arunca gunoiul sub pod, foloseste apa de la magistrala uzinei paroseni , nu au weceu, se caca sub pod, o mizerie de nedescris,si aduna gunoaie din gunoiera , are 2 oi si 4 caini infometati legati la pod preparatie vulcan , el spune ca este neam cu ile gheorghe

 • 29 martie 2019 la 07:10
  Permalink

  m..e psd

 • 2 aprilie 2019 la 07:09
  Permalink

  apa trece pietrele raman,psd e pe val

 • 3 aprilie 2019 la 21:18
  Permalink

  Costel e mult mai destept decat Nistor sau Razmelita si mult mai frumos pt ca e reincarnarea lui Vadim,adica un patrihot iar la APA a facut minuni.Succes Costele si chiar daca esti o lichea meriti locul in psd.Amin , scuze Avram!!!!!!!!!!!!

 • 8 aprilie 2019 la 17:13
  Permalink

  ….da chiar traseist, fripturist si cu o facultate terminata pe burta……un amarat venit din moldova, chipurile sa joace rugby la petrosani…..

Comentariile sunt închise.