Control judiciar pentru soferul care a lovit o femeie si a fugit

Soferul fãrã permis care a lovit o femeie cu masina si apoi a fugit de la locul accidentului va fi cercetat sub control judiciar.

Politistii si procurorii au cerut arestarea preventivã a individului din Uricani, însã magistratii au decis cã poate fi cercetat penal sub control judiciar. Ion Costoiu (52 de ani) este acuzat de conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere, pãrãsirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia.

Victima lui, o femeie de 39 de ani, se aflã în comã pe patul de spital. Reamintim cã politistii din cadrul Politiei Orasului Uricani au fost sesizati despre faptul cã, pe strada Pompierilor, din orasul Uricani, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rãnirea unei persoane. Anchetatorii au constatat cã în evenimentul rutier a fost implicat autoturismul condus de un bãrbat în vârstã de 52 de ani, din orasul Uricani, care nu se mai afla la fata locului. În urma evenimentului rutier a rezultat rãnirea  unei femeie în vârstã de 39 de ani, din orasul Uricani, care în momentul producerii accidentului se deplasa pe jos, pe partea stânga a sensului de mers Lupeni – Uricani, fiind acrosatã de autoturism, a declarat subcomisarul Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Maximilian Gânju