Contre între consilierii locali si un om de afaceri

Un om de afaceri din Petrosani face acuzatii dure la adresa autoritãtilor locale din Petrosani. Radu Rosca, îi acuzã pe cei din Primãria Petrosani de faptul cã îi pun bete în roate în ceea ce priveste realizarea unor proiecte în statiunea montanã. În plus, omul de afaceri amenintã cã va actiona primãria în judecatã.
“Este vorba despre o instalatie de transport pe cablu în masivul Parâng care sã deserveascã scoala noastrã de schi si nu numai. Are o lungime de 160 m. ,,Cererea nu a fost avizatã favorabil pentru cã constructia afecteazã domeniul schiabil” Eu vã întreb: Cum poate instalatia afecta în mod nefavorabil o statiune, un domeniul schiabil? (…) Si mai întreb altceva: Este  normal sã primesc acest rãspuns dupã 9 luni de zile? Vã întreb pe dumneavoastrã ca si consilieri. Sunteti aici pentru cã ati fost votati, eu sunt unul dintre cetãteni care v-a votat pe oricare de aici. Vi se pare normal? Eu am cheltuit pânã acum  35 de milioane pe parcelãri pe care am fost pus sã le fac. Am fost pus sã fac aceste lucruri. Trebuia sã mi se spunã de la început cã nu se poate si ,,la revedere”. (…) voi da si în judecatã Primãria Petrosani. Mai vin cu încã o problemã, d-le primar. Toatã iarna  mi-a fost încãlcatã  proprietatea de omul care bate zãpada în mod abuziv si nu mi se pare normal. Am vorbit cu el personal cã nu îi dau voie sã treacã. Vã întreb pe dumneavoastrã: Vi se pare normal? Si mai am o întrebare: Rãspunsul primit este dat în baza unei comisii, a unui specialist în domeniu?”,  a spus Radu Rosca, om de afaceri.

De cealaltã parte, primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi a încercat sã îi explice omului de afaceri care este procedura.
“Nu avem nici o garantie cã poate anul acesta sau anul viitor nu schimbãm ceea ce se întâmplã în Parâng. Nu avem nici o garantie cã dumneavoastrã câstigati aceastã licitatie. (…) Ati fãcut o cerere, vi s-a dat un rãspuns. Scoaterea la licitatie tine de oportunitatea si de ceea ce considerã Consiliul local la un moment dat. Acolo existã un proiect care este fãcut si care include si acea zonã si în momentul acesta… Asta nu înseamnã cã nu se va face nimic acolo. Noi am cumpãrat o bandã pentru copii, pe care avem intentia sã o extindem, sã o dublãm ca lungime. Sigur cã amplasamentul pe care dumneata ai solicitat sã pui acest teleschi ne încurcã pe noi. Si în primul rând cred cã este vorba de autoritatea publicã localã care la un moment dat hotãrãste într-un fel sau altul (…). Dupã acea am avut altã pozitie, dar asta nu înseamnã cã dacã ai fãcut acele demersuri si câstigai licitatia”, a tinut sã explice Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
Edilii din Petrosani au încercat sã îi explice omului de afaceri care sunt procedurile în ceea ce priveste investitiile din domeniul schiabil Parâng.
Cosmin BACIU

Advertisements

3 comentarii la „Contre între consilierii locali si un om de afaceri

 • 9 mai 2019 la 02:18
  Permalink

  asa se intampla daca nu dai comisionu

 • 9 mai 2019 la 07:05
  Permalink

  Nu as vrea sa-i tin partea acestui domn Rosca (care face de toate dar nu cum trebuie…) dar cu siguranta sunt de partea lui ptr ca sunt patit…Daca ,lucrurile s-ar intampla cum ar trebui sa se intample ,acest mini primar ar avea mult mai mult repect ptr ceea ce face ptr comunitate …dar pe el nu-l prea intereseaza sa faca ceva ptr ca nu vrea ,nu poate si nu-l intereseaza iar daca o face, o face numai cu INTERESES (din nou sunt patit !) !!! Concluzia este ca avem un ZERO de primar iar la primul termen din procesului dlui Rosca voi fi in sala…Dle Rosca este timpul sa schimbam ceva daca mai vrem sa existe viata in oraselul nostru ! Ridzi inclusiv tu ar trebui sa schimbi…dar nu procentul !

 • 9 mai 2019 la 07:56
  Permalink

  mr. rosca, how about sa incepi schimbarea de la dugheana matale de la bradet. acel jeg manelistic pentru care ai masacrat vegetatia din zona, multi brazi in speta, si cu care poluezi fonic cu gusturile matale muzicale indoielnice ( si ale doamnei, daca o pot numi asa datorita comportamentului momarlanesc pur-sange) toata zona de liniste. ai dat un exemplu de rahat despre ce poti face cu banii, si acum vrei sa te bagi si in parang. din partea mea, ai un NU. sper ca primaria sa.ti dea sictir in continuare. cei care te sustin nu te cunosc, eu insa..da

Comentariile sunt închise.