Consiliul Judetean Hunedoara va fi reprezentat la sesiunea de pregãtire pentru site-ul ARE Eurodyssee, gãzduitã în orasul Barcelona (Spania)

La invitatia Adunãrii Regiunilor Europei (ARE), un reprezentant al Consiliului Judetean Hunedoara va participa în perioada 14 – 15 februarie 2019, în Barcelona, la sesiunea de pregãtire dedicatã promovãrii programului ARE Eurodyssee. Este vorba de doamna Anca-Maria Dumitra, inspector superior în cadrul Serviciului Relatii Externe, Asocieri si Comunicare Interinstitutionalã.
Potrivit programului transmis de organizatori, prima zi de pregãtire, respectiv 14 februarie, va consta într-o sesiune dublã, una dimineata si cealaltã dupã-amiaza, în cadrul cãreia participantii se vor familiariza cu noul site Eurodyssey. În paralel, va avea loc un atelier cu dublã sesiune dedicat gestionãrii diferitelor instrumente de comunicare pentru promovarea programului. Ziua de 15 februarie va fi dedicatã schimbului de bune practici si unei discutii cu privire la implementarea operationalã a programului, asa cum se procedeazã în mod traditional în cadrul Forumurilor, prin ateliere de lucru desfãsurate de regiunile membre. Creatã în 1985, Adunarea Regiunilor Europei (ARE) este o retea independentã a regiunilor europene si cea mai mare organizatie de cooperare interregionalã din Europa lãrgitã. Reprezintã 150 de regiuni din 29 de tãri. Judetul Hunedoara este membru ARE din anul 1992.
Biroul de presã

Un comentariu la „Consiliul Judetean Hunedoara va fi reprezentat la sesiunea de pregãtire pentru site-ul ARE Eurodyssee, gãzduitã în orasul Barcelona (Spania)

  • 13 februarie 2019 la 19:39
    Permalink

    Valea Jiului a votat tot timpul 28 ani cu PSD la presedentiale , parlamentare , europarlamentare , locale , … ! Vrem asfaltarea in acest an a drumului judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , … (nu mai vrem sub diverse motive amanari de la an la an) . Si cetateni Vaii Jiului platesc taxe si impozite in fiecare an !

Comentariile sunt închise.