Consiliul Judetean Hunedoara are birou la Petrosani si proiecte pentru Valea Jiului

 

Biroul Consiliului Judetean Hunedoara a fost deschis la Petrosani, joi, la prânz, iar presedintele CJHunedoara, Mircea Bobora spune cã va veni periodic aici pentru a da audiente.
Momentul inaugurãrii spatiului a fost propice pentru ca presedintele institutiei sã vorbeascã deja despre planurile concrete pe care le are pentru aceastã zonã.
„Am gãsit o solutie pentru ceea ce înseamnã demararea Proiectului de investitii teritoriale  integrate în Valea Jiului, ca fiind singurul mod în care pot fi cuprinse  coerent toate  problematicile Vãii.  Si as vrea sã vã spun cã aceastã investitie  presupune fonduri de la UE si de la Guvern, un Memorandum al Guvernului. Avem o schitã de memorandum, care sã ateste sustinerea Guvernului României pentru acest gen de investitii. Acest tip de investitii, pe care le considerãm viabile si  eficiente, a rezolvat  situatii similare în Europa, noi fiind membri ai comunitãtii, cum sunt cei din Anglia, Germania, sau Spania. Considerãm cã meritãm si noi, fiind vorba de proiecte cu un mare grad de echivalentã, sã beneficiem de acest tip”, a declarat Mircea Bobora, presedintele CJH.
La acest birou, o datã pe sãptãmânã, cei din Consiliul Judetean vor veni sã stea de vorbã cu oamenii din zonã. „Toate doleantele care pot fi rezolvate de cãtre CJH pot fi depuse aici. De sãptãmâna viitoare, va fi un om permanent la acest sediu. În acelasi timp, miercurea va fi aici administratorul public al judetului Hunedoara, adicã subsemnatul si joia  va fi presedintele sau vicepresedintii. Mai mult, consilierii judeteni vor putea sã vinã sã tinã audiente aici, dupã orele 17.00”, a declarat Costel Avram, administratorul public al judetului Hunedoara. Biroul a fost închiriat de la Universitatea din Petrosani si, pentru spatiul pus la dispozitie Consiliului Judetean Hunedoara, institutia plãteste o chirie de 400 de lei.

Parlamentarii PSD vã stau la dispozitie
Parlamentarii PSD îsi vor desfãsura si ei activitatea, o datã pe sãptãmânã, într-un spatiu din cadrul sediului Consiliului Judetean
“În noul birou, parlamentarii PSD, sãptãmânal, vor tine audiente în care sã preia toate problemele din Valea Jiului. O facem din respect pentru toti cetãtenii din Valea Jiului. Doar asa putem sã fim mai aproape de cetãteni. Sãptãmânal, în ziua de vineri, începând cu presedintele partidului, subsemnatul, deputatul Nistor, poate doar doamna ministru Intotero sã nu poatã veni, dar ceilalti 5 vor fi aici 100%. Noi, parlamentarii PSD, plãtim 900 de lei/lunã pentru cã avem aceastã încãpere (biroul în care parlamentarii PSD vor tine audientele – n.r.) si holurile”,  a declarat Laurentiu Nistor, presedintele PSD Hunedoara.  Biroul Consiliului Judetean Hunedoara de la Petrosani functioneazã în Casa Universitarã,  situatã în spatele Complexului Comercial Jiul.
“Acest spatiu (biroul destinat Consiliului Judetean Hunedoara – n.r.) este închiriat cu aproximativ 400 de lei, la care se adaugã  utilitãtile. E un contract semnat cu Universitatea din Petrosani”, a declarat Mircea Bobora, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara.  În urmã cu aproape un an de zile, un alt birou al Consiliului Judetean Hunedoara a fost inaugurat la Petrosani. Acesta functiona în sediul Primãriei municipiului Petrosani, însã spatiul  nu i-a satisfãcut pe  oficialii judeteni, care de altfel nici nu au trecut  pe acolo. Practic, este cel  de-al treilea biroul al Consiliului Judetean Hunedoara care este inaugurat la Petrosani. Primul biroul de la Petrosani, al Consiliului Judetean Hunedoara a fost deschis în anul 2013, când presedintele institutiei judetene era Mircea Ioan Molot.
Monika BACIU
Diana Mitrache

Advertisements

4 comentarii la „Consiliul Judetean Hunedoara are birou la Petrosani si proiecte pentru Valea Jiului

 • 27 septembrie 2018 la 20:37
  Permalink

  Sa vedem ce dezvoltare va avea valea jiului cu aceste birouri ex, drumul DN 7A spre Voineasa si Transalpina , drumul spre Herculane , domeniul Schiabil Parang , Statiunea Montana Pasul Vulcan , Schi la Petrila , Gara Petrosani , Termoficarea in valea jiului , investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan , … iar Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) sa asfalteze drumul judetean Valea de Pesti , … Valea jiului a votat tot timpul (28 ani) cu PSD .

 • 27 septembrie 2018 la 22:53
  Permalink

  Hopaaaaa!!!! Se incalzesc politrucii parveniti, de la PSD! Vin alegerile europarlamentere si prezidentiale la anul si si-au adus aminte ca exista Valea Jiului, care are si foarte multi naivi, care…..”pun botul”!!!

 • 28 septembrie 2018 la 00:57
  Permalink

  Pai, eu unul nu ma duc in audienta, chiar daca as avea motive sa o fac, chiar nu vreau sa le vad mutrele imbuibate si zambetele sirete de demagogi, ale de alde Nistor, Bobora, Avram! Daca venea Natalia Intotero, era…..altceva, m-as fi dus in fiecare saptamana in audienta, ca……e tare buuuuuna! A nu se intelege gresit, ca e buna ca…..ministru!

 • 30 septembrie 2018 la 11:02
  Permalink

  Costel Avram=no name,condensul de pe teava,apa meteorica

Comentariile sunt închise.