Conducerea CJH ar putea extinde auditul la toate institutiile din subordine

Sefii Consiliului Judetean Hunedoara ar putea extinde auditul la toate institutiile din subordine. Asta, dupã ce s-au auditat câteva institutii, iar abaterile sunt mai mult decât grave.
“Nu stiu dacã vom extinde auditul la toate institutiile din subordinea Consiliului Judetean, dar ceea ce pot spune este cã am trimis auditul la Spitalul Judetean Deva, un audit care se va finaliza în luna septembrie si în functie de raport, timpul si planificãrile o sã vedem dacã îi redirectionãm sau îi lãsãm sã facã auditul conform programului. Singurele lucruri care s-ar putea sã fie modificate sunt cele legate de subiectul auditului, adicã la momentul acesta s-ar putea sã nu ne intereseze neapãrat audit pe resurse umane. S-ar putea sã ne intereseze auditul pe achizitii sau pe directionarea contractelor pe care le au cu tertii. O sã fixãm treaba asta. Dacã se modificã, o sã vã atentionãm”, a declarat Mircea Bobora, presedintele CJH.
Abia în urmã cu doi ani de zile a fost reînfiintat serviciul de audit din cadrul Consiliului Judetean Hunedoara.
„As vrea sã stiti cã Serviciul de Audit al Consiliului Judetean Hunedoara a fost reînfiintat atunci când eu si domnul Dorin Gligor conduceam Consiliul Judetean. Au fost angajati 10 oameni pentru cã am considerat cã mãsura performantei noastre este datã doar de control, nu de modul în care ne lãudãm între noi”, a declarat, sãptãmâna trecutã, fostul presedinte al CJ Hunedoara, Adrian David.
În momentul de fatã, echipa de auditare a Consiliului Judetean Hunedoara se aflã la Spitalul Judetean de Urgentã Deva.
Monika BACIU

Un comentariu la „Conducerea CJH ar putea extinde auditul la toate institutiile din subordine

  • 4 septembrie 2017 la 21:26
    Permalink

    Domnul Mircea Bobora ales de Laurentiu Nistor (PSD) ca presedinte al Consiliul Judetean Hunedoara si votat masiv de valea jiului uita sa modernizeze asfalteze drumul judetean din Parang si Valea de Brazi – Campul lui Neag .

Comentariile sunt închise.