CJTH se misca! Promoveaza in timp util ”Straja Bike”

Usor, usor, ca o fata mare sensibila si cu probleme la adaptare, Compania Judeteana de Turism Hunedoara a inceput sa actioneze ca o adevarata firma de profil promovand din timp si vizibil zonele si actiunile turistice.

Compania Judeteana de Turism, infiintata sub egida Consiliului Judetean Hunedoara, a inceput gradual sa  actioneze cam cum ar trebui s-o faca o unitate de profil, adica ceva mai ”cu vana” si – esential! –  vizibil si sa promoveze obiectivele si actiunile turistice si din Valea Jiului. Uneori CJTH a tiparit pliantele si programele aferente si, acestea ajunse in mana turistului doar la momentul actiunii, i-au facut pe turisti sa intrebe: ce-i asta, despre ce este vorba? Timid, aceste momente par a fi depasite, pana la proba contrarie.

In prezent CJTH promoveaza, printre altele, asa cum se cuvine, cu cateva luni inainte, ”Straja Bike”, o actiune sportiva spectaculoasa devenita traditie in Valea Jiului, care va avea loc in luna iunie, pe trasee din statiunea Straja – Lupeni.

”Scopul actiunii este promovarea, dar si atragerea unui numar cat mai mare de turisti, din toate zonele tarii, in special impatimitii sportului pe doua roti, pentru a descoperi atractivitatile statiunii Straja si in sezonul de vara, nu doar iarna. Pasionatii acestui sport isi pot arata aici calitatile si maiestria intr-un concurs de biciclete pe diverse trasee montane.

Pe langa atractivitatea acestui concurs, actiunea isi propune promovarea zonei, pentru a le starni turistilor interesul si pasiunea pentru munte si in sezonul de vara, cand se pot desfasura diferite activitati (tiroliana, zbor cu parapanta etc.).

La sfarsitul participantii cei mai merituosi vor fi premiati (diplome, cupe , trofee)” – ne informeaza reprezentantii Companiei de Turism Hunedoara.

Ileana Firtulescu

Un comentariu la „CJTH se misca! Promoveaza in timp util ”Straja Bike”

 • 19 iunie 2012 la 14:26
  Permalink

  Apreciez „eforul” lor de a dezvolta zona , dar atat .
  Eu zic sa le dam multe mailuri si sa ne spunem opinia .
  http://www.hunedoaraturism.ro/straja-bike
  Traseul e jalnic si nu se specifica sensul si lungimea exacta . E in urcare sau in coborare ?
  Ce rost are sa ma plimb pe partiile de ski ? Ce vad ? Sunt atatea paduri pe langa partie ! Dar trebuie amenajat un traseu , nu ?
  Traseul e foarte scurt . Nu ca sunt eu zmeu , dar macar sa fi fost o zi de concurs nu doua . Cate ture poti da pe o partie de 4-5 km ?
  Alta chestie foarte importanta : NU SE SPUNE NIMIC DE AMBULANTA !!! Bai nene , mai cade omul .
  Precizti si de parcarea in zona . De obicei e cu plata . Spuneti oamenilor ca au unde parca si cate locuri . Iarna e jalnic acolo . Strazile sunt cu un sens printre cabane .
  Aratati traseul pana la partie , eu de abia l-am gasit prima data .
  Exista marcaje pe traseu ? Exista cip pentru masurarea timpului ? Cum spune Ionut mai sus , exista pachet start/finish/intermediar ?
  De ce recomandati cam orice fel de bicicleta ? O sa vina cineva cu o cursiera si va da cu ea in cap .

  Cine a organizat ? A mai citit macar regulamentul altor concursuri ? Asa ca idee macar .
  Mi-am pus si intrebarea daca a mers vreodata cu bicicleta la un concurs , eventual pe o poteca de munte . Nu e o scuza faptul ca e prima editie . Nu e naveta spatiala organizarea unui concurs .

  Altceva ce nu inteleg : DHS astia , doar sponsorizeaza evenimente ? Fara sa stie ce sponsorizeaza ?
  Nu ca ar fi cine stie ce mare firma de biciclete , dar macar sunt in domeniul asta .
  Poate o sa traga cu ochiul la Transalpina Bike . Sunt ceva mai organizati .

  Ce m-am bucurat la titlu …

Comentariile sunt închise.