Ciodaru pe lista pentru Camera Deputatilor, dar poate viitor consilier judetean

Partidul Social Democrat a definitivat lista pentru alegerile parlamentare. Laurentiu Nistor si Cristian Resmeritã deschid lista pentru Camera Deputatilor, respectiv Senatul României. Candidatura ambilor vine la solicitarea presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

La Camera Deputatilor, Natalia Intotero, Ilie Toma, Petre Sorin Marica, Radu Barb, Cristian Merisanu, Alin Tambã si Dacian Ciodaru completeazã lista. În ceea ce priveste candidaturile pentru Senat, Cristian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni deschide lista, acesta fiind urmat Viorel Sãlan, Marius Heljiu, Valeria Filimon si Puiu Badea. Cristian Resmeritã si Laurentiu Nistor ocupã functii administrative, în urma alegerilor din data de 5 iunie. Resmeritã este primarul municipiului Lupeni, iar Nistor, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara. Dacian Ciodaru, fostul director administrativ al Universitãtii Petrosani este si el candidat pentru o functie de deputat. Numai cã în încrengãtura de la nivelul PSD, acesta este eligibil pentru a ocupa o functie de consilier judetean. Dacã Laurentiu Nistor câstigã alegerile, foarte probabil fiind pe loc eligibil, Dacian Ciodaru este urmãtorul membru supleant pe lista consilierilor judeteni. Cert este însã faptul cã sansele lui Ciodaru la Camera Deputatilor sunt minime, având în vedere cã acesta ocupã ultima pozitie.

Monika BACIU

4 comentarii la „Ciodaru pe lista pentru Camera Deputatilor, dar poate viitor consilier judetean

 • 4 octombrie 2016 la 21:24
  Permalink

  Aoleu. A ramas Ionica Rus pe langa candidatura. In sfarsit cineva si-a dat seama ca Organizatia Petrosani cu rezultatele lamentabile pe care le are NU merita sa aiba candidat. In sfarsit se schimba ceva la PSD. La munca nea Ionica, la munca si mai las-o pe Evita Peron din brate…la propriu. 🙂
  Despre Ciodaru…un infractor. 🙂
  In anul 2000 PSD Petrosani era cea mai tare organizatie PSD din judet. Acum este ultima. Cauza: oameni fara coloana vertebrala. Numai lingai si oameni care se vand pentru un loc de garaj sau un loc de consilier local. 🙂

 • 4 octombrie 2016 la 21:59
  Permalink

  e o rusine pentru psd acest tanar arogant ejectat de organizatia psd petrosani dar care suge cind la tita lui madam intotero cind la a lui nistor cum sa pui un infractor dat afara rusinos de la universitate sa candideze in parlament?cit despre rus el e in moarte clinica politic vorbind a distrus aceasta organizatie iar acum s a vindut lui ritzi pe doua garaje….atit el cit si nicoler florin si clica care ii inconjoara dezonoreaza…ha,ha,ha psd.

 • 4 octombrie 2016 la 23:00
  Permalink

  Pentru Camera Deputatilor nu votez cu PSD-ul din cauza ca Ilie Toma nu este instare de cateva luni sa introduca modalitatea de calcul (Softul) cu impartirea la 20 pentru pensionari mineri (Legea 115/2016) . Cum va putea el (Ilie Toma) sa rezolve problemele cetatenilor in parlament dar mai ales al celor din valea jiului (el fiind hunedorean) cand el nu este instare un soft ??? Il vor vota (Ilie Toma) doar sefi de la Liga Pensionarilor Mineri Valea Jiului .

 • 5 octombrie 2016 la 12:05
  Permalink

  Doamne in ce tara taim cum sa pui un infractor candidat la parlament

Comentariile sunt închise.