Cinematograful reia un film premiat cu Globul de Aur

În aceastã sãptãmânã, Cinematograful Serban Ionescu din Petrosani aduce din nou pe ecran filmul biografic al lui Freddy Mercury. Pelicula, care recent a luat Globul de aur, a avut, spun cei de la cinematograful din Petrosani, încasãri-record si acum va fi readus pe ecran.
Filmul „Bohemian Rhapsody” este marele câstigãtor la Globurile de Aur 2019. Pelicula, o biografie a trupei Queen si a lui Freddy Mercury, a obtinut premiul pentru cel mai bun film de dramã, dar si premiul pentru cel mai bun actor într-un film de dramã, rolul fiind interpretat de  Rami Malek.
Pentru prima datã, de la darea în folosintã, cinematograful din Petrosani a adus mii de vizitatori din zona noastrã si asta, pentru cã filmele ce au rulat aici au avut mare cãutare la public. Sfârsitul anului trecut a adus încasãri care au determinat administratia localã de la Petrosani sã considere aceastã activitate drept una profitabilã.
„La cinematograf suntem pe zero, adicã veniturile au fost aproximativ egale cu cheltuielile”, a spus, în cadrul unei conferinte de presã, la Petrosani, primarul Tiberiu Iacob Ridzi.Încasãri – record a avut  si filmul „Bohemian Rapsody”, filmul fiind reprogramat si în sãptãmâna aceasta miercuri  si joi de la ora 20.00, vineri, sâmbãtã si duminicã de la ora 17.30. Numãrul spectatorilor a fost unul mare la acest film, motiv pentru care va reveni pe ecranul acestui cinematograf.
Diana Mitrache

Advertisements