Cine îi ia locul lui Drãgoescu în forul legislativ?

Liberalul Petre Drãgoescu nu mai este consilier local, dupã ce si-a înaintat demisia, ce a survenit ca urmare a deciziei instantei judecãtoresti ce l-a desemnat incompatibil.  Locul sãu va fi luat tot de un liberal, iar potrivit celor din conducerea localã a PNL, acesta va fi, cel mai probabil Vlad Lãutaru. Dacã va accede în forul legislativ local, va fi cel mai tânãr consilier local, care la 27  de ani va reprezenta liberalii din Petrosani.
Vlad Lãutaru lucreazã la INSEMEX si este presedintele Tineretului Liberal din Petrosani, iar Petre Drãgoescu rãmâne sã ocupe functia de director tehnic al Societãtii Nationale de Închideri de Mine din Petrosani.
Drãgoescu a pierdut, definitiv, procesul cu Agentia Nationalã de Integritate, desi initial, a avut câstig de cauzã la Curtea de Apel Alba, însã Înalta Curte de Casatie si Justitie a casat acea sentintã si a mentinut raportul ANI.  În anul 2014, ANI l-a declarat incompatibil pe Drãgoescu pentru faptul cã a ocupat, simultan, functia de director general al SNIMVJ, dar si cea de consilier local.În momentul în care Petre Drãgoescu a fost numit director general al  SNIMVJ a solicitat Agentiei Nationale de Integritate  un punct de vedere  referitor la o eventualã incompatibilitate. Atunci,  ANI a sustinut cã nu existã o astfel de problemã.
Diana Mitrache

Advertisements

6 comentarii la „Cine îi ia locul lui Drãgoescu în forul legislativ?

 • 20 iunie 2018 la 20:52
  Permalink

  Domnul Petre Dragoescu director al SNIMVJ a promis public prin presa locala ca anul acesta va asfalta drumul de centura al Petrilei .

 • 21 iunie 2018 la 08:46
  Permalink

  pai daca instanta zice ca nu este in regula cu mai multe functii publice atunci salariile [pardon indemnizatiile] incasate in acesti ani ar trebuii returnate statului nu? sau el e scutit de medic?

 • 21 iunie 2018 la 10:19
  Permalink

  Ma bucur ca intra un tanar in consiliu, ca de astia batrani m am saturat. Il cunosc pe Vlad este un baiat cu bun simt si muncitor. Spor la treaba

 • 21 iunie 2018 la 15:35
  Permalink

  Daca seamana pe tatal lui va face treaba buna. Succes

 • 21 iunie 2018 la 15:40
  Permalink

  La alegeri pentru el am fost la vot. Ma bucurrr

 • 23 iunie 2018 la 14:28
  Permalink

  Dragoescu a fost un nimeni toata viata lui. Doar ca a fugit. A fugit de explozii, a fugit de responsabilitati si a dat cu cuvinte ordinare in aomeni nevinovati. Ca sa va faceti o parere despre acest individ a fost bun prieten cu Vochitoiu Haralambie-senatorul resturilor.
  Nu mai e nimic de adaugat, doar o lopata de moloz peste minele pe care le inchide acest berbec cu adidasi cu crampoane!
  Bine ca am scapat de tine!!!

Comentariile sunt închise.