CEH, în Twilight Zone

Complexul Energetic Hunedoara este în Twilight Zone (zona crepuscularã –n.r.). Mistere încã neelucidate sau nereguli constatate fac parte din structura energeticã.  Presedintele Consiliului de Administratie, Stamin Purcaru, declara sãptãmâna trecutã cã a constatat mai multe nereguli în cadrul societãtii. Acelasi lucru îl subliniazã si directorul general Mihael Melczer, care comparã societatea cu o zonã crepuscularã.

“Eu am descoperit o grãmadã de probleme aici. Nu numai probleme de naturã din Twilight Zone, e vorba si de probleme de functionare, de la certificate, la echipamente, organizare, samd….”,  a declarat Mihael Melczer, directorul general al CEH. Problemele urgente ale societãtii energetice sunt legate de partea energeticã. Lipsa certificatelor de carbon si lipsa investitiilor de la termocentrala Mintia, acutizate si de un proces care poate închide definitiv termocentrala sunt câteva din problemele stringente.  “Pentru certificate avem o sumã infimã fatã de ceea ce avem noi de plãtit, dar vom plãti si acolo sã vadã cã avem bunãvointã, sã încercãm sã salvãm ceva. Sunt certificate de CO2, neplãtite din 2015”,  a mai subliniat sursa citatã.  Zeci de nereguli au fost identificate de directorul general al Complexului Energetic Hunedoara atât pe partea minierã cât si pe partea energeticã. Acesta spunea în urmã cu câteva sãptãmâni cã este curioasã lipsa de actiune a organelor de control. “Sunt multe chestii în cercetare. De la Politie avem multe adrese. E un mare mister pentru mine cã pânã acum la CEH nu s-a întâmplat absolut nimic, cu DNA. E un mare mister. Mintia e dezastru. Nu a rãspuns nimeni. E un mister”, a spus în urmã cu douã sãptãmâni, directorul general al CEH.  O singurã descindere a fost la Complexul Energetic Hunedoara, iar dosarul încã se aflã în cercetare. În urmã cu douã sãptãmâni au mai fost chemate sase persoane din cadrul societãtii la audieri.

Monika BACIU

2 comentarii la „CEH, în Twilight Zone

  • 3 aprilie 2017 la 21:13
    Permalink

    Ar trebui sa vina DNA si sa verifice angajarile f?cute de directorul general. Pana acum câteva luni nu avea nevoie de Reprezentanta Bucuresti iar acum are vreo 4 angaja?i acolo…..printre ei se numara si Alina….graviduta in luna 6 proasp?t angajata ….ca mda, era mare nevoie de ea acolo …. Pana acum se plângea de cheltuielile cu aceasta reprezentan?a, acum ca a triplat cheltuielile ne e nicio problema…..alo DNA aude cineva……

  • 3 aprilie 2017 la 21:43
    Permalink

    Pai nu putea sa supere partidul iar Alina-Alinuta consiliera de oarece specialitate ( a lui Molot sau a cui o fi ea) trebuie ajutata, sustinuta saracuta de ea cu masina cu sofer de specialitate si alte facilitati acordate cf ccm……sau o fi Angajata doar de proba….dar daca naste prematur ca io fi greu sa urce acele etaje….ramane angajata definitiv?!?!

Comentariile sunt închise.