CEH angajeazã 65 de oameni

 

Complexul Energetic Hunedoara dã undã verde la noi angajãri. Vestea a fost adusã, în cadrul unei conferinte de presã de senatorul Cristian Resmeritã, dupã întâlnirea, prima pe care a organizat-o în calitate de membru în Comisia Nationalã pentru Energie.
Angajatorul are mânã liberã sã facã selectia, dar senatorul a spus cã era absolutã nevoie ca acesti oameni sã ajungã în fronturile de lucru.
„Avem o chestiune certã pe care cei de la CEH o vor face. În urma acestei  întâlniri, s-a concretizat si s-a bãtut în cuie faptul cã se vor mai face 65 de angajãri la CEH. Cred cã este o veste bunã, pentru cã sunt oameni care cer mereu locuri de muncã. Pe lângã cele 44, care s-au validat acum vreo lunã si jumãtate, 65 de angajãri se fac la CEH începând de luni”, a spus Cristian Resmeritã, senator PSD. Oamenii vor ajunge sã lucreze la minele Livezeni si Vulcan, însã, senatorul resmeritã a recunoscut cã situatia CEH este una extrem de delicatã, cu datorii uriase si penalitãti ce au sufocat economia.
„Din punctul meu de vedere, situatia este dezastruoasã. În momentul de fatã sunt datorii de 3,4 miliarde de lei, aproape un miliard de euro, ceea ce este o sumã imensã pentru oricine din aceastã lume. Cifra datoriilor este formatã din datorii  clasice, cãtre furnizori, ori la bugetul de stat, dar si 1,6 miliarde de lei, însemnând amenzi pe care CEH le-a primit ca urmare a neîndeplinirii conditiilor de mediu”, a mai precizat  senatorul Cristian Resmeritã.
Complexul Energetic, însã, este pe punctul de a disponibiliza, ori de a scoate la pensie sute de angajati si senatorul Resmeritã a spus cã va face tot ce îi stã în putere ca sã amâne închiderea, în trei luni, a minelor Lonea si Lupeni.
Diana Mitrache

6 comentarii la „CEH angajeazã 65 de oameni

 • 27 septembrie 2018 la 20:39
  Permalink

  Sa se faca investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

 • 27 septembrie 2018 la 22:09
  Permalink

  Este cea mai mare abera?ie, pe de o parte sa faci disponibiliz?ri iar pe alta sa faci angaj?ri … sa fie naiba închis odat? acest CEH fiindc? nu este altceva decât o sursa de supt pentru partide !

 • 28 septembrie 2018 la 08:25
  Permalink

  Adica dai afara 1000 de oameni pana la sfarsitul anului, iar acum angajezi 65 la front.Cred ca suntem unici pe planeta si nici nu-i de mirare, cu atatia incompetenti la conducere e posibil orice !

 • 28 septembrie 2018 la 09:53
  Permalink

  Aberatia cea mai mare e sa pensionezi oameni la 45 de ani !!! Unde sa mai vazut asa ceva??Asa zic si eu !!! Sa se inchida odata dracului acest CEH !!!!!! care i-a facut oameni pe multe animale !!!!!!

 • 30 septembrie 2018 la 09:44
  Permalink

  Draga Geolgau,având in vedere vocabularul tau deosebit de elevat,inteligenta ta care debordeaza m-a determinat sa-ti transmit umil? mea parere despre domnia ta.ESTI UN CACACIOS.

Comentariile sunt închise.