Ceasul rãu, pisica 13! / A gresit tocmai ”documentul” directorului sãu

7Un salariat cu experientã, respectat de colectiv, si-a ”favorizat” din gresealã seful, nimeni altul decât directorul general al SC Apa Serv Petrosani, Costel Avram. Greseala omului l-a pus în dificultate pe seful de la Ape.

Un salariat al SC Apa Serv Petrosani, un om respectat, exigent, cu experientã, care are un dezvoltat simt al datoriei, a avut ghinionul sã greseascã… Si cum oameni suntem si numai cine nu munceste, nu greseste, a mai gresit si el, a mai corectat, a învãtat si pe altii cum sã nu repete greselile. Dar s-o faci latã cu propriul director, parcã i s-a pãrut prea mult bietului om. A fost bulversat, iar colegii vãzând cât este de afectat de incident, nu l-au iertat. Glumele si bãscãlia tin de câteva zile…

Mitu B. este unul din oamenii care au asistat/ participat la nasterea Regiei Autonome a Apei Valea Jiului – RAAVJ, apoi a SC Apa Serv , iar apometrele, citirea lor, întocmirea documentatiilor diverselor situatii erau ca la carte. Asta pânã când si-a bãgat dracu’ coada. Apometrul directorului sãu, Costel Avram, trebuia verificat la Laboratorul de metrologie. L-a ridicat, l-a citit, a întocmit proces verbal si l-a dus la laborator. Ulterior a fost chemat la director, si cum se stie cã atunci când te cheamã directorul e de rãu, Mitu B. era nedumerit.

SAMSUNGIndexul contoarului directorului, scris în procesul verbal, era cu vreo câteva sute de metri cubi mai putin. Adicã ”favorizase” tocmai pe seful cel mare. Drept rãsplatã putea primi o sanctiune de sã nu o poatã duce. Dar cum pe circuitul apometrului pentru a fi verificat nu se poate sã treacã neobservatã greseala, pentru cã una scrie pe document si alta zice ecranul apometrului, si prea multe persoane ”vãd” neregula, trãsnaia a ajuns pe masa directorului… ”Initial nici nu stiam ce sã fac. Era o situatie de tot râsul. Chiar la mine sã se întâmple asta! L-am chemat si i-am arãtat procesul verbal cu pricina. S-a schimbat la fatã si mi-a spus `am gresit’. I-am spus sã repare greseala…”- a declarat Costel Avram,

directorul Apa Serv Petrosani.

În calitate de director te amuzi, dar nu prea tare, cã nu stii cum sã reactionezi. Iar viata asta te pune în niste situatii de nu stii pe unde sã scoti cãmasa, asa ca pe Mitu B.

Ileana Firtulescu