Politistii lui Liviu Dumitru, (cum care Liviu Dumitru?, seful IPJ Hunedoara) sunt pusi pe dat sfaturi. Sunt bune si alea, daca de altceva nu sunt in stare…

Intr-un judet ca Hunedoara activitatea pe o zi a politistilor condusi de Liviu Dumitru se rezuma la “Sfaturi utile pentru o calatorie sigura in conditii de iarna”, o bataie intr-un bar din Vulcan si, atentie! marea infractiune, un amarat prins cu patru saci cu carbuni. Si, ca sa nu fiu acuzat de Liviu Dumitru ca sunt carcotas ii sugerez sa citeasca buletinul de presa al IPJ Hunedoara din data de 16.02. Adica, pe raza unui judet de dimensiunea judetului nostru activitatea pe o zi a politistilor se rezuma la o gainarie, o bataie, si era sa uit, (ma scuzati domnul Dumitru), de contrabandistul prins cu 20 de cartuse de tigari care nu aveau timbru…. Cred ca, ori vine sfarsitul lumii, ori comandantul Liviu Dumitru si oamenii lui de incredere din teritoriu, nu dau nume ca sa nu se simta careva nebagat in seama, sunt cam plictisiti de munca in aceasta perioada.

S-or fi bagat in barloguri sa nu ii prinda ninsoarea si viscolul. Parerea mea este, domnule Dumitru, ca va bateti joc de cetatenii acestui judet prin informarile privind activitatea dumneavoastra pe care le oferiti presei. Oamenii i-au bataie pe strada chiar langa sediul politiei, iar politistii dumneavoastra nu au nicio reactie! Eventual un “Sunati la 112…”

Adica, in judetul Hunedoara, sa intelegem ca nu mai exista infractori (apropo l-ati gasit pe atacatorul din Lupeni?), ori ca i-ati prins pe toti coruptii…

Domnule comandat, in caz ca nu stiti, desi aveti si servicii care ar trebui sa va spuna tot, nu prea mai exista politisti pe strazi. S-or fi inzapezit! Da bine, de la dumneavoastra din birou, sau in week-end din Parang, nu se vad lucrurile acestea. Si, ca sa parafrazez o „urare” pe care cei din MAI au facut-o celebra, ar trebui sa va transmitem si noi, cei care contribuim la salariile dumneavoastra ….”Iesiti afara, javrelor ordinare!”.

Marius MITRACHE