Când face CEH angajãri si transferuri de la SNIM?

Serviciile de sistem sunt cele care tin pe loc angajãrile de la cele douã mine care au nevoie de personal, din cadrul CEH.  Potrivit liderilor de sindicat, aceste angajãri în subteran asteaptã ca  serviciile de sistem sã fie aprobate în 25 aprilie de ANRE, care sã dea si un pret rezonabil pentru Kwatt. Abia apoi se pot face calcule cu privire la numãrul angajatilor pe care sã îi suporte bugetul.  Este nevoie de mineri în  douã unitãti miniere: Lupeni si Vulcan, însã, existã si posibilitatea ca o parte sã fie transferati de Societatea de Închideri de Mine Valea Jiului. Darius Cîmpean, presedintele Sindicatului Muntele spune cã, dupã 25 aprile se va vorbi clar despre perioada de angajãri.
„Totul depinde de acest pret pe care ANRE îl va agrea pentru Kwatt. Practic, aprobarea serviciilor de sistem va putea genera si numãrul de angajãri posibile, pentru cã avem nevoie de personal la unitãtile miniere”, a spus Darius Cîmpean. Ultimele amgajãri au fost fãcute în vara anului trecut, iar acum urmeazã sã se anjazeze mineri si la mina Vulcan si la Livezeni La sfârsitul anului  trecut, 496 de mineri au plecat din sistem, de la minele viabile, iar majoritatea aveau vârsta de pensionare, adicã 45 de ani. Angajãrile ar ajuta mult în subteran, unde au rãmas descoperite multe posturi.
Diana Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „Când face CEH angajãri si transferuri de la SNIM?

  • 19 aprilie 2018 la 20:50
    Permalink

    Trebuie angajati tineri in subteran la fronturi la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

  • 19 aprilie 2018 la 23:25
    Permalink

    mai greu gasesti prostani sa munceasca la grupa ca sa tina in spate zidarii,zugravii,broscarii,cutitarii si alte genuri de pupincuristi ca sa numai vorbim de cei din birouri

Comentariile sunt închise.