Calculator sau telefon? Care este mai bun pentru jocul la cazino?

Nu în urmă cu foarte mult timp, dacă aveai poftă de o sesiune de rotiri la sloturi sau de câteva mâini riscante de Blackjack, erai nevoit să mergi câțiva kilometri sau chiar să traversezi orașe pentru a putea găsi un cazino fizic în care să intri și să îți duci la capăt pofta pentru gambling. Acum avem mai multe metode pentru a face asta de acasă decât dintr-un loc fizic.

Iar dacă metodele sunt multe, trebuie să o identificăm pe cea care este mai potrivită pentru fiecare dintre noi. Astfel, am ajuns la concluzia că este timpul să stabilim care este metoda mai potrivită dintre calculator sau telefon atunci când vrei să pariezi în cazino.

Jucatul pe telefon

Să nu uităm de faptul că în mediul online, te poți folosi de anumite avantaje pentru a primi bonusuri. Un cod bonus Vlad Cazino 2021 nu poate fi folosit decât în mediul online. La început, și chiar pentru o bună perioadă de timp, cazinourile online nu au funcționat decât prin intermediul calculatoarelor sau a laptopurilor. La vremea aceea puteai spune că industria de gambling nu a fost niciodată mai simplu de accesat. Cu toate acestea, accesibilitatea putea fi îmbunătățită și mai mult, dar nimeni nu știa ce va urma.

Era foarte convenabil să accesezi cazinouri din propria casă, dar acest lucru te limita destul de mult în momentul în care nu erai acasă. Astfel, cu cât tehnologia a avansat, cazinourile au devenit disponibile și pe telefon, iar gamblerii puteau accesa jocurile preferate direct de pe telefon, de oriunde se aflau. Bineînțeles că startul acestei industrii nu a fost unul foarte strălucit și primele cazinouri de pe telefon nu arătau excelent. Ba chiar, în cazinourile de pe telefoanele mobile de la acel moment nu te puteai juca prea multe jocuri, iar cele disponibile aveau nevoie de telefoane performante.

Cu cât mergem mai mult în direcția unei vieți mai bune și mai moderne, cu atât avem nevoie ca toate procesele și acțiunile pe care le facem în viața de zi cu zi să fie mai rapide și mai accesibile. Acesta este și cel mai mare beneficiu oferit de cazinourile mobile. Îți oferă un întreg cazino direct la purtător.


Jocurile de noroc pe desktop

Un sistem de tip desktop, dar și un laptop oferă și ele anumite avantaje particulare care pe telefon sunt destul de limitate din cauza dimensiunilor mici de ecran sau puterii mai mici de procesare. Pe desktop este foarte recomandat să te joci atunci când vrei să intri la mesele live, cu dealeri live. Este o diferență destul de mare dintre un ecran desktop sau un monitor full HD și un ecran mic de telefon. O masă de Blackjack live nu se va simți niciodată la fel pe un ecran atât de mic.

În momentul în care te așezi la masa de joc, ecranul de la sistemul desktop te va introduce complet în atmosfera de joc din cazino. În modul full-screen, vei putea urmări de aproape mișcările dealerului și te vei simți ca și cum ești în cazino jucând la o masă adevărată. Aceeași regulă se aplică pentru toate jocurile din cazino care sunt organizate la mese. Ruleta sau poker-ul sunt alte două exemple foarte bune pentru cât de eficient este un monitor de dimensiuni mari atunci când te joci la mese de cazino.


Ce să alegi?

Întrebarea care rămâne la urmă este care este cea mai bună soluție pentru preferințele tale și ce anume te-ar face să iei o decizie corectă? Vei vedea că răspunsul este mult mai plăcut decât ți-ai închipuit. Nu trebuie neapărat să iei o decizie radicală care te va face să nu te mai joci la cazinouri pe telefon sau pe desktop. Este important să găsești un echilibru între cele două și să alegi varianta care se potrivește cel mai bine la momentul în care vrei să intri într-o sesiune de pariere.

Dacă ai nevoie să pleci undeva cu trenul, iar călătoria se anunță a fi de câteva ore bune, ar trebui să ai în vedere faptul că nu te vei putea juca la cazino decât cu ajutorul unui telefon sau a unui laptop. Pentru că probabil în trenurile din România va fi destul de incomod să folosești un laptop, cea mai bună soluție este telefonul.

Într-un scenariu similar, dacă te întorci spre casă și vrei să te joci Blackjack, poți aștepta până vei ajunge în fața unui monitor de mari dimensiuni pentru a te putea bucura cum se cuvine de masa cu dealer live. Alegerea de a juca de pe telefonul mobil sau de pe desktop ține doar de momentum și de aspectul care te avantajează cel mai mult.

Concluzie

Am încheiat încă un capitol destul de important pentru jucătorii la început de drum. Este bine să știi cum a funcționat industria înainte ca tu să devii un parior și este și mai important pentru noi să înțelegem trecutul pentru a putea fi pregătiți de ceea ce urmează.