“Bulevard” pentru patrupede la Vulcan

Toate localitãtile Vãii Jiului se confruntã cu problema câinilor si a pisicilor. Cetãtenii, nu o datã au ridicat problema câinilor cu stãpân care îsi fac nevoile pe trotuare, zone verzi, fãrã ca proprietarii acestora sã curete dupã ei.  Legal, fiecare proprietar de animal ar trebui sã fie „înarmat” cu mãnusi si pungi în care sã adune resturile  animalelor.

La Vulcan, edilii spun cã existã o hotãrâre de consiliu care reglementeazã circulatia  patrupedelor, dar aceasta nu este luatã în seamã.  “Avem o hotãrâre de consiliu mai veche, cu circulatia câinilor si picilor în zonele  municipiului, unde au dreptul sã se plimbe câinii, nu au dreptul în parcuri. Calci în rahat de câine si….”,  a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.  Politia Localã îi poate amenda pe proprietarii de patrupede care nu strâng resturile de pe domeniul public.

Monika BACIU

Un comentariu la „“Bulevard” pentru patrupede la Vulcan

  • 23 martie 2017 la 22:17
    Permalink

    la noi la bloc f6 str preparatie vulcan nu e locatar sa nu aiba o pisica , un caine , stau la geam si arunca mancare la pisici si la cainii , alti e tin in casa , si esa cu ei la plimbare ,se duc pe zona verde si screme cainel langa copac,sa faca pisu sau caca , si se racoreste animalu, iar propietaru se uita sa vada daca animalu lui nu are infectie , in fecale sau urina , si pleaca lasand mizeria acolo,dupa care vin copii si joaca fotbal si da cu mingea in fecale, de aici hotarati voi dragi cititori

Comentariile sunt închise.