Bazinul scolar e în grafic

Primul bazin scolar care se construieste la Petrosani este în grafic. Potrivit celor din primãrie, toate lucrãrile s-au executat la timp  si de Ziua Nationalã a României vom inaugura bazinul.

La Petrosani lucrãrile au început în luna decembrie a anului trecut si reprezentantii primãriei spun cã s-a lucrat bine si chiar în avans. „Bazinul va fi finalizat în data de 1 decembrie a acestui an.  Lucrãrile sunt în grafic si chiar unele dintre ele sunt înaintate”, a spus Nicu Tascã, purtãtor de cuvânt la Primãria Petrosani.

Lucrãrile au o valoare estimativã de aproximativ 4,5 milioane de lei, iar fondurile sunt asigurate de la bugetul de stat. Clãdirea în care va fi construit bazinul de înot va avea o suprafatã de 840 de metri pãtrati si va avea douã niveluri, parter si un etaj. Bazinul se va afla la etajul unu si va avea o lungime de 25 de metri, o lãtime de 12,5 metri, iar adâncimea va fi variabilã, de la 1,20 la 1,80 metri.

B azinul va fi prevãzut cu cinci culoare de înot.

Valoarea estimativã a investitie ce urmeazã a se derula la Petrosani este de 4.413.000 de lei. În totalitate, fondurile sunt asigurate de la bugetul de stat al României, prin Ministerul Dezvoltãrii Regionale si Turismului.

Diana Mitrache