Băutura – cauza unui grav accident rutier

D ouă autoturisme au fost distruse în urma unui accident provocat de un tânăr de 29 de ani, din Petroșani, care a intrat într-o intersecție fără să se asigure. În plus, șoferul vinovat era băut bine.

După avariile provocate celor două
autoturisme este un miracol că nimeni n-a fost rănit. ”Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Oituz, din Petroșani, a avut loc un
eveniment rutier soldat cu pagube materiale, ca urmare a tamponării a două autoturisme. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că unul dintre conducătorii auto implicaţi în tamponare, un tânăr de 29 de ani, din Petroșani, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în cazul său aparatul etilotest indicând o valoare de 0,85 mg/l., alcool pur în aerul expirat”, informează IPJ Hunedoara. Un alt șofer băut de 21 de ani, din Deva, a fost oprit înainte de a produce un accident, după ce un echipaj a văzut că mașina se deplasa sinuos pe bulevardul Iuliu Maniu, din Deva. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că tânărul avea o alcoolemie de 0,48 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Alți doi șoferi de peste 50 de ani, unul din Hunedoara iar celălalt din Pui, au fost prinși de polițiști conducând băuți ori fără permis. Ambii sunt acum cercetați penal.
Foto Radar Valea Jiului si judet HD (18+)