Bãtãusii din Hunedoara au cerut arest la domiciliu

Cei trei indivizi pusi pe rãzboi cu politistii au ajuns dupã gratii, luni seara, si nu au contestat decizia judecãtorului de drepturi si libertãti.
Suspectii de ultraj din municipiul Hunedoara au la dispozitie 48 de ore de la pronuntarea sentintei Judecãtoriei Hunedoara, sã cearã anularea mandatelor de areatare. Pânã ieri nu fãcuserã acest lucru, însã au cerut judecãtorului sã fie plasati în arest la domiciliu sau control judiciar pe parcursul cercetãrilor. Cei trei indivizi, tatãl si cei doi fii ai lui, au ajuns dupã gratii pentru sãvârsirea infractiunilor de ultraj. Kalanyos Mihail, Kalanyos Arpad si Kalanyos Robert sunt suspectati cã au provocat un scandal monstru într-un cartier al municipiului Hunedoara.
Cei trei s-au pus pe petrecut între blocuri iar un locatar, deranjat de muzica datã prea tare, a sunat la 112. Un echipaj format din patru politisti si un  jandarm a ajuns la fata locului. Procurorii spun cã unul dintre suspecti s-a înarmat cu un topor si i-a amenintat cu moartea pe oamenii legii, iar altul a luat o bâtã si a lovit un politist. Cei trei agresori, aflati sub influenta bãuturilor alcoolice, sunt cercetati penal pentru ultraj.
Maximilian Gânju

Advertisements

Un comentariu la „Bãtãusii din Hunedoara au cerut arest la domiciliu

  • 7 mai 2019 la 20:45
    Permalink

    si la vulcan langa blocul f6 str preparatie fac gratare ,dau muzica la maximu se aude pana la politie, dar nu vine nimeni si nici lumea nu reclama ca le frica ,de acesti indivizi ca sant agresivi,, asa ca dumnezeu cu mila daca ii mai poate opri

Comentariile sunt închise.