Bătaie între eleve la Deva

Bătăile între fete au devenit o modă, nedorită, din păcate. Și, după incidentul de la Târgu Jiu, polițiștii din Deva s-au autosesizat și ei. Un filmuleț similar a fost postat pe site-uri de socializare, iar protagonistele sunt fete de liceu din Deva. De această dată, vorbim despre o fetiță de 13 ani, care o bate și o umilește pe o alta de 16 ani, sub privirile altor tineri, care o filmează.

„Este un caz revoltător în rândul adolescenților și care nu ar trebui să se întâmple. În data de 7 septembrie, în urma unei postări pe o rețea de socializare a unui mesaj și a unei filmări, polițtiștii din Deva s-au seziat din oficiu, cu privire la faptul că, în prezența mai multor martori, respectiv adolescenți, o minoră de 16 ani, a fost agresată de către o altă minoră de 13 ani.  In cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, pentru infracțiunile de lovire și alte violențe și tulburarea liniștii și oridinii publice”, a precizat Carla Strujan, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Din păcate, dată fiind vârsta minorei agresoare, pentru ea vor răspunde părinții. Polițiștii fac acum cercetări și urmează să decidă în consecință.

Diana Mitrache