Atenție! Se oprește alimentarea cu gaz metan

Atentie! Se oprește alimentarea cu gaz metan in municipiul Petroșani, dar și in orașul Aninoasa. In municipiul Petrosani, potrivit societății E – Banat, întreruperea va avea loc marți, 2 Noiembrie si vor fi afectate două strazi din cartierul Aeroport, respectiv strada Unirii și Viitorului, intre orele 9.00-15.00. De asemenea, tot marți va fi afectat si orașul Aninosa, strazile Bănciloni și Gării, intre orele 9.00-17.00.

Totodata, societatea Delgaz Grid anunța lucrări specifice la sistemul de distribuție gaze naturale in municipiul Petrosani, pentru luni, 1 Noiembrie.

Sistarea temporară cu alimentare cu gaze naturale va avea loc între orele 10.00-17.00, în municipiul Petroșani pe următoarele străzi:Constructorului , Eroilor, Cireșilor și 1 DecembrieBl 65,63,61,59,57 și 57A.

Compania solicită consumatorilor să închidă tote focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumteclienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.