Sport

Arte martiale. Taekwon-do (ITF) / „PANTERELE” DIN PETROSANI, CAMPIONI EUROPENI

Un succes deosebit l-au obtinut doi sportivi din cadrul clubului de arte martiale, „Pantera Neagrã” (antrenor Ionut Lascãu), prezenti cu echipa României la Camp. European de la Sofia (Bulgaria) desfãsurat în perioada 12-16 aprilie a.c.

A fost o participare masivã, 1.000 de sportivi, seniori si juniori din 29 de tãri, delegatia României fiind alcãtuitã din 38 de persoane, din care 6 antrenori. În echipa României au fost si Alexandru Preda (seniori) si Robert Elekes (juniori), care au obtinut rezultate remarcabile. Alex Preda a ocupat locul 1 cu echipa, la proba de tehnici speciale, iar Robert Elekes, locurile 1, 2 si 3, pe echipe la tehnici speciale, spargeri – fortã si lupte. Echipa de juniori a României a fost cea mai bunã din Europa, tara noastrã ocupând locul 3 pe natiuni.

„Consider un succes de mare importantã performantele noastre la nivel european. Pânã acum a fost un an bun pentru noi, având sportivi pe podium la toate competitiile la care am participat” a declarat Ionut Lascãu, antrenor la P. Neagrã Petrosani. Sportivii petroseneni se pregãtesc în continuare pentru Mondialele din octombrie, care vor avea loc în Irlanda.

GENU TUTU