Aqualand la Livezeni

Avem terenuri ecologizate la Petrosani, iar pe unul dintre ele va fi construit un parc acvatic. Asta spune acum Tiberiu Iacob Ridzi, primarul din Petrosani, care recunoaste cã restul zonelor foste miniere le poate pune la dispozitia investitorilor.

Locul pe care cândva a fost preparatia de cãrbuni de la mina Livezeni va deveni un loc de agrement, Planul e gândit de autoritãtile locale si cele judetene, care vor sã valorifice terenul în speranta cã vor atrage turistii si nu numai. Terenul de Dâlja, însã, mai asteaptã proiecte. „La Livezeni, noi, împreunã cu CJ vrem sã construim un aqualand într-o parte a zonei ecologizate si cealaltã zonã e deschisa pentru orice investitor”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul din municipiul Petrosani.

Presedintele CJ Hunedoara, Mircea Ioan Molot confirmã aceastã investitie.

5-1”Proiectul continuã, vom fi primi care vom pune pe axele respective în exercitiul financiar european 2014-2020 adicã încercam sã le facem pe plan european”, a declarat Mircea Ioan Molot. Fosta minã Dâlja a fost ecologizatã de ani buni, dar nici pânã acum nu au fost prea multe oferte de la investitori. Totusi, zona are acces la calea feratã si ar putea deveni interesantã, însã,  deocamdatã criza financiarã împiedicã investitorii sã vinã aici cu vreo propunere concretã. Pânã atunci, însã, ne bazãm pe promisiunea

cã la Livezeni vom avea aqualand.

Diana Mitrache

2 comentarii la „Aqualand la Livezeni

  • 28 iulie 2013 la 23:58
    Permalink

    Dupa promisiunile neconcretizate de acum 4 ani de a avea telegondola din mun Petrosani pana in masivul Parang,iata ca mai vine o promisiune…

  • 29 iulie 2013 la 23:11
    Permalink

    Tanti iuli, ca n-avem telegondola este pentru ca in Vale, ca si in majoritatea zonelor spalate pe creier de latrina3 , s-a votat la greu ciuma rosie de la usl. Tanti ministru venita de la scame, sustine ca domeniile schiabile sunt doar „derdelusuri” . Deci, votati in continuare usl !

Comentariile sunt închise.