ApaServ investeste în confortul abonatilor

În ciuda investitiilor de zeci de milioane de euro derulate de societatea de apã din Valea Jiului, încã existã probleme, independente de firmã.

Cel mai recent caz s-a înregistrat la Petrosani, pe strada General Vasile Milea acolo unde a existat o surpare, afectând astfel, reteaua de canalizare. În zona blocului 19 de pe str. General Vasile Milea din Petrosani au apãrut, în urmã cu ceva sãptãmâni, câteva denivelãri nejustificate în zona carosabilã perturbând traficul rutier în acel loc.

“La fata locului s-au deplasat si echipe de la SC ASVJ SA cu atât mai mult cã în ultima perioadã reteaua de canalizare functiona defectuos. În urma verificãrilor s-a constatat o surpare a retelei de canalizare care a fost remediatã, executându-se în acelasi timp si un cãmin de vizitare. Terenul în zona afectatã de lucrãri a fost adus la forma initialã imediat dupã finalizarea lucrãrilor”  a declarat seful departamentului tehnic de la S.C. Apa Serv Valea Jiului S.A. Petrosani, Florin Donisã. Astfel de probleme nu tin de operatorul de apã, însã rezolvarea lor cade în sarcina SC ApaServ Valea Jiului.

Monika BACIU