Actualitate

Apa Serv Valea Jiului – premii pentru angajatii lunii mai

 

Conducerea Apa Serv Valea Jiului i-a premiat ieri (nr. 4 iunie), în cadrul unei festivitãti care a avut loc în sala ”Nicolae Sãdean” de la sediul central al societãtii, pe cei mai buni salariati din luna mai.  Numele acestora a fost decis în urma  evaluãrilor pe care echipa managerialã le face, în mod constant, asupra activitãtii fiecãrui angajat în parte. Astfel, în calitate  de angajati ai lunii mai – titlu ce reflectã munca depusã în cadrul operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului – au fost  desemnati urmãtorii salariati:
– Florentina Elena Kallos – organizator relatii în cadrul Serviciului Secretariat Administrativ Consiliere
– Sorin Vasile Muresan – conducãtor auto în cadrul Sectorului Utilaje si Transport
– Marius Silviu Gîngu – inginer în cadrul Statiei de Tratare a Apei de la Valea de Pesti
Conform aceluiasi proiect de stimulare a fortei de muncã, conducerea Apa Serv Valea Jiului i-a premiat si pe membrii celui mai bun colectiv al lunii mai 2018 din cadrul societãtii. Acesta a fost desemnat colectivul Sectorului Utilaje-Transport din cadrul Apa Serv Valea Jiului, colectiv format din: Aurel Ciurea, Dumitru Bãrbuti,  Vasile Chirvasã, Ioan Rosu, Fãnel Rusu, Victor Albeanu, Dãnut Bogneriuc, Nicolae Catrina, Levente Denes, Costel Dima, Sorin Tiberiu Dumitru , Ovidiu Nicolae Fortuna, Nicolae Petru Gãlãtan, Florin Ignat, Izvorel Marc, Gheorghe Mitroi, Vasile Sorin Muresan, Sebastian Ion Neagu, Stelian Popescu, Constantn Pripici,Elvis Ionel Suditoiu, Victor Nicolae Toma,  Mihail Czismadia, Cosmin Adrian Denes, Ion Claudiu Ionel, Vali Ignat, Dãnut Ciorogaru, Andrei Sebastian Iacob, Grigore Bãran, Ioan Moraru, Ion Gabriel Ciocârlie, Ileana Ignat.
”Tin sã-i felicit pe colegii nostri, asa cum am fãcut-o si la festivitatea de la sediu, unde celor mai buni salariati ai lunii mai le-am oferit o diplomã de merit si o primã financiarã, în semn de apreciere pentru activitatea lor constantã de zi cu zi, o activitate apreciatã nu doar de noi, ci  si de colegii din  colectivul Apa Serv. De pe acum sunt  convins cã pentru toti colegii nostri,  devotamentul si constiinciozitatea cu care abordeazã fiecare zi de muncã este un lucru firesc si, tocmai de aceea, premiile pe care noi le-am insituit pentru ai recompensa  pe cei mai buni  angajati, nu mai sunt un scop în sine pentru colegii nostri, dar reprezintã un motiv de mândrie pentru  laureati si un  exemplu pentru fiecare dintre noi”, a declarat Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.
Biroul de Presã  Apa Serv Valea Jiului Petrosani