Apa Serv aduce apa potabilã la Straja

Cu suma de 5 milioane de lei si cu o aductiune ce vine de la Valea de Pesti, din baraj, statiunea  turisticã Straja va avea apã potabilã la fiecare cabanã.
Este o promisiune a  celor de la Consiliul Judetean Hunedoara, care au alocat banii, iar lucrarea va fi executatã de angajatii societãtii de la ape.  „Am discutat cu colegii mei despre studiul de fezabilitate ce a fost fãcut si urmeazã sã fie prezentat Consiliului Judetean, referitor la apã în Straja.  Dacã lucrurile merg bine, luna aceasta, va fi aprobat studiul în cadrul Consiliului Judetean si Apa Serv va face în regie  proprie lucrãrile de aductiune si solutia cea mai bunã va sã aducã de jos, apã potabilã,  sigurã, care vine de la Valea de Pesti”, a spus Costel Avram , administrator public al judetului Hunedoara.
Sunt afise în statiunea Straja prin care turistii sunt avertizati cã apa nu este de bãut.  Asta, pentru cã nu existã statie de clorinare si tratare corespunzãtoare, iar proprietarii de cabane spun cã, apa ce curge la robinet, nu este nici mãcar suficientã, ei fiind  nevoiti, în perioadele de vârf, sã rationalizeze consumul.  Situatia s-ar putea redresa, iar de anul viitor, cabanele de aici ar putea fi racordate la o retea sigurã.
Diana Mitrache

Un comentariu la „Apa Serv aduce apa potabilã la Straja

  • 9 septembrie 2019 la 11:59
    Permalink

    apa serv poate prelua angajatii ceh si inca cu salarii mari

Comentariile sunt închise.