Aniversări

Un antrenor pentru o Cupă la Știința
CONSTANTIN BUDICĂ
Născut pe 15 sept. 1948, bucureșteanul Constantin Budică a venit la Petroșani în 1974 de la echipa de rugby Steaua București. A fost antrenat de Ghe.Băltărețu, fiind coleg cu Bunduc, Tufeanu, E.Ștefan, Veștemeanu, Enciu Stoica, Martin. Venea din postura de titular la Steaua și la Națională. În 1983 devine antrenorul Științei, câștigând Cupa României 6-3 cu Politehnica Iași în finală, cu Ortelecan, Bucan, Șușinschi, Drumea, Medragoniu sau Palmaciu în echipă.
Azi, la împlinirea vârstei de 73 de ani, îi spunem și noi maestrului sportului Constantin Budică, LA MULȚI ANI !

Trup și suflet pentru Jiul
COSMIN KANDUTH
Băiatul care „bătea” mingea zilnic pe la „Parângul”, în Cartierul petroșenean „Aeroport”, va cunoaște tainele fotbalului la Jiul Petroșani, cu antrenorii Teodor Trifa și Adi Coșoreanu, apoi la Tineret, cu antrenorul Mitică Marcu.
În 1998 ăși face debutul la echipa mare, sub conducerea antrenorului Ioan Dosan. A mai jucat la Inter Petrila și Minerul Lupeni, renunțând la fotbal din pricina unei accidentări, la doar 22 de ani! După terminarea studiilor superioare, revine în fotbal, la juniori, ocupând locuri de top la nivel național, pentru ca în sezonul 2015-2016 să facă pasul spre echipa mare a Jiului, ca antrenor. O echipă căreia i se dedică, întru-totul.
Azi, cu ocazia împlinirii a 44 de ani, îi urăm La Mulți Ani!.

GENU TUTU