Aninoasa a ramas fara viceprimar

Mihaita Nistor, viceprimarul orasului Aninoasa si-a anuntat miercuri demisia din functia pe care o ocupa in cadrul administratiei. Acesta a mai spus ca renunta si la functia de sef al liberalilor din oras, suparat pe manevrele politice.Viceprimarul Mihaita Nistor nu mai ocupa aceasta functie si el sustine ca si-a dat demisia si din functia de presedinte al PNL. Nistor a spus ca se retrage din politica, dezgustat de ceea ce i s-a intamplat in ultimul timp.„Am deci ca in aceasta dimineata sa-mi dau demisia si sa renunt si la primarie si la functia de presedinte al PNL. Asta e ceea ce vreau acum, pentru ca sunt foarte dezamagit”, a spus Mihaita Nistor. Decizia lui Mihaita Nistor a venit dupa ce s-a convins ca nu a ocupat un loc important la viitoarele alegeri.

El spera sa fie desemnat drept candidatul USL la functia de primar al orasului Aninoasa si sa-l infrunte pe Ilie Botgros.Acest lucru nu s-a intamplat, deoarece USL a decis sa-l arunce in lupta electorala pe candidatul de la PSD si nici pe listele aliantei nu a ocupat un loc mai in fata de pozitia a 12-a.Asta l-a determinat pe viceprimar sa renunte de miercuri la toate functiile pe care le-a ocupat in ultimul mandat in Aninoasa.

Diana Mitrache

Un comentariu la „Aninoasa a ramas fara viceprimar

  • 6 aprilie 2012 la 18:16
    Permalink

    Dupa Branduse, Mihaita Nistor este o alta pierdere grea pentru PNL si, implicit, pentru USL… Pacat… Totusi, il felicit pe Mihaita Nistor pentru verticalitate.

Comentariile sunt închise.