Amendati pentru nerespectarea reglementãrilor privind parcarea

În câteva zile, la Vulcan, va intra în vigoare o hotãrâre de Consiliu Local prin care cei care nu respectã anumite reglementãri vor fi amendati cu 200 de lei.
În data de 20 mai va intra în vigoare hotãrârea Consiliului Local Vulcan privind aprobarea regulamentului de functionare a parcãrilor cu platã din localitate. Au fost adãugate mai multe prevederi, care în cazul în care nu vor fi respectate vor fi sanctionate. Potrivit autoritãtilor locale, o serie de fapte, constituie contraventie si vor fi sanctionate cu amendã de 200 de lei. În aceastã categorie se regãsesc urmãtoarele fapte: stationarea fãrã achitarea taxei de parcare, refuzul conducãtorului autovehiculului de a plãti taxa de parcare, neafisarea sau afisarea defectuoasã a tichetului sau abonamentului astfel încât nu permite descifrarea elementelor de valabilitate, modificarea semnelor deja fãcute pe tichet sau cu scopul de a valida un tichet expirat sau falsificarea acestora, pozitionarea neregulamentarã a autovehiculelor în alte locuri edcât cele prevãzute în prezentul regulament: trotuare, alei pietonale, spatii verzi, treceri de pietoni, parcarea în alte locuri decât cele amenajate cu parcare cu platã, parcarea autovehiculelor de cãtre alte persoane decât cele care au licitat pentru parcãrile amenajate în acest sens, depãsirea timpului de parcare conferit de tichet si refuzul plãtii timpului de depãsire, parcarea masinilor agricole, vehiculelor industriale, camioanelor atelajelor cu tractiune animalã, a tuturor mijloacelor de transport a cãrui gabarit depãseste limitele de marcare a locurilor de parcare, cu exceptia autocarelor pentru transportul turistilor.
În urmã cu câtiva ani, autoritãtile locale de la Vulcan au investit sume importante de bani pentru achizitionarea unor parcometre.
Monika BACIU

Un comentariu la „Amendati pentru nerespectarea reglementãrilor privind parcarea

  • 4 mai 2018 la 10:01
    Permalink

    sa va ia dracu cu parcari cu tot. oras de cacat cu primar de cacat. hotii naibii

Comentariile sunt închise.