Adrian David nu mai e consilier la CEH

Fostul presedinte al CJ Hunedoara si-a înaintat, la începutul acestei sãptãmâni, demisia din functia de consilier al directorului general al CEH.

Decizia lui David a venit cu douã sãptãmâni înainte de a expira perioada în care avea contractul de 3 luni, dar vine acum, când avem un secretar de stat mai competent, în persoana lui Doru Visan, fostul director al Termocentralei Paroseni.

„Mai aveam douã sãptãmâni de mandat, însã, am decis sã plec, pentru cã acum avem un secretar de stat cu competente mult mai bune decât ale mele. Pot spune cã, atâta timp cât am stat la CEH, am cãutat, împreunã cu directorul general, sã îmbunãtãtim sistemul de termoficare, sã luãm mãsurile ce se impun si cred cã, dacã CEH intrã în insolventã, cu fondurile ce le avem în conturi, situatia este stabilã.

De altfel, eu am venit la CEH, pentru cã voiam sã drenez cumva hemoragia de fonduri ce pleca în directii care nu avantajau CEH. Acum situatia este mult mai stabilã si mandatul meu se poate ori aici”, a spus Adrian David. Fostul consilier de la CEH revine la Primãria din Petrosani, unde era angajat si înainte de a pleca la Complexul Energetic.

Diana Mitrache

5 comentarii la „Adrian David nu mai e consilier la CEH

 • 17 ianuarie 2017 la 20:50
  Permalink

  Bine ar fi fost daca se facea pasi importanti pentru schimbarea tevilor de TERMOFICARE de la Termocentrala Paroseni pana la usa apartamentelor pentru a deveni RENTABILA TERMOFICAREA in valea jiului .

 • 17 ianuarie 2017 la 21:51
  Permalink

  Ha,ha,ha… Cica a contribuit la eliminarea scurgerilor de bani in directii neavantajoase ! Bai davide,tu ai luat bani nemunciti,iti bei cafeaua la biroul dir gen (cat a fost apa in sediul ceh) ,ii innebuneai de cap pe melzer si nica, apoi o labareai prin orasele Vaii Jiului,facandu-ti campanie. Ai fost o capuse a ceh.ului ! Pai tu te compari cu Visan,hai sictir jigodie! Ai plecat de frica Corpului control al ministrului,ca altfel mai sugeai tu pe la ceh!

 • 17 ianuarie 2017 la 23:20
  Permalink

  Apoi cate spagi i-am dat lu tacsu, cred ca asta micu n-are nevoie de salar pw viata.

 • 18 ianuarie 2017 la 07:15
  Permalink

  Norocu’ tau cu dl Ritzi…

 • 18 ianuarie 2017 la 17:09
  Permalink

  Oamenii au fost dati afara si el angajat macar dadeau banii ptr cei disponibilizati . Ptr . el au avut bani sa i dea salari mare .

Comentariile sunt închise.