Achizitie pe piata imobiliarã din Valea Jiului. INSEMEX cumpãrã un hotel

Achizitie majorã pe piata imobiliarã din Valea Jiului. INSEMEX Petrosani are în vedere achizitionarea unui hotel. Institutul de cercetare îsi lãrgeste activele si cu Hotelul Gambrinus.
Potrivit conducãtorilor prestigiosului institut de cercetare din tarã, tranzactia încã nu a fost perfectatã.
“Intentionãm sã cumpãrãm hotelul. Pretul este încã confidential. Avem în vedere aceastã achizitie dat fiind faptul cã noi organizãm numeroase cursuri de perfectionare. Astfel, dorim sã le oferim participantilor pachete complete. În plus, astfel vom avea si o unitate pentru actiunile pe care institutul nostru le deruleazã, si anume simpozioane la care vin participanti de pretutindeni. Complementar, vom utiliza hotelul si pentru partea turisticã”, a declarat Artur Gãman, directorul general al INSEMEX Petrosani.
În plus, institutul a achizitionat deja anumite servicii pentru modernizarea hotelului. 24.700 de lei este valoarea serviciilor de ridicare TOPO si a  documentatiilor OCPI în vederea reabilitãrii imobilului hotel si restaurantului situat în Aninoasa.
Încã 134.897 de lei au fost alocati pentru serviciile de proiectare care prevãd amenajarea interiorului, reabilitarea, dar si decoratiunile interioare.
Monika BACIU

Advertisements

2 comentarii la „Achizitie pe piata imobiliarã din Valea Jiului. INSEMEX cumpãrã un hotel

  • 19 februarie 2019 la 20:09
    Permalink

    Potrivit prestigiosului institut de cercetare, obiectul activitatii era cel stiintific .Pe cand o taraba si-n piata din Petrosani ?

  • 20 februarie 2019 la 01:09
    Permalink

    un nou tun financiar al baronului psd gaman…cu iz de dna….

Comentariile sunt închise.