Accident spectaculos la Petrila, pe trecerea de pietoni

Un bãrbat de 32 de ani din Petrila a ajuns la spital, dupã ce a fost lovit de un motociclist, chiar pe trecerea de pietoni.  Accidentul s-a petrecut  sâmbãtã, în jurul orei 17,00 în orasul din estul Vãii Jiului, iar panica s-a creat imediat ce un motociclist minor, a gonit în vitezã accidentând pietonul care circula pe Bulevardul Republicii, în stare de ebrietate.  Omul a cãzut pe carosabil si a sângerat pânã ce un echipaj SMURD i-a sãrit în ajutor.
„În jurul orei 17,00, un minor de 17 ani din Petrila, a condus un motociclu (are permis A1), pe strada Republicii din Petrila si a efectuat o depãsire neregulamentarã a douã autoturisme, lovind pe contrasens un pieton de 32 de ani, aflat în stare de ebrietate, care se angajase în traversarea regulamentarã a strãzii. În urma evenimentului rutier a rezultat rãnirea pietonului”, a spus Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara. Bãrbatul rãnit a fost transportat la spital, pentru investigatii. În cauzã, politistii au întocmit un dosar penal si efectueazã cercetãri pentru a stabili exact cine si de ce se face vinovat.
Diana Mitrache

2 comentarii la „Accident spectaculos la Petrila, pe trecerea de pietoni

  • 16 septembrie 2018 la 19:43
    Permalink

    Si ce este spectaculos in acest accident?

  • 17 septembrie 2018 la 11:17
    Permalink

    Murim cu zile… parca vad ca minorul a condus regulamentar si pietonul ” Betiv ” a intrat cu viteza in el … asa se intampla cand e vb de minori ai parintilor cu relatii si buzunaru plin … au deschis dosar penal si cerceteaza ce ? e clar frate ca motociclistul e vinovat atata timp cat a intrat in depasire pe linie continua si a lovit un PIETON ANGAJAT REGULAMENTAR PE TRECEREA DE PIETENI … INCREDIBIL in ce lume de cacat am ajuns sa traim !!

Comentariile sunt închise.