UPDATE. Trei autoturisme implicate intr-un accident rutier

Trei autoturisme au fost implicate in accidentul rutier care a avut loc in cartierul Aeroport, pe strada Aviatorilor din municipiul Petrosani. Doar doua dintre acestea se aflau in mers, in timp ce un autoturism era oprit pe prima banda.
„Este un eveniment rutier soldat cu pagube materiale in care au fost implicate trei autovehicule, doua in miscare si unul in stationare. Din primele declaratii ale conducatorilor auto si ale martorilor rezulta ca doua dintre autoturisme se deplasau pe aceeasi directie de mers, respectiv o Dacie Logan cu remorca a plecat de pe loc de pe banda intai si a iesit in fata autoturismului Nissan, rezultand o tamponare. Soferul Nissanului a incercat sa evite impactul si s-a rasturnat. Masina stationata are pagube minore. Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat Cristian Radulea, agent sef principal Politia Rutiera Petrosani.
Conducatorii auto implicati in evenimentul rutier au fost condusi la sectia de Politie din Petrosani pentru a da declaratii.
Monika BACIU

Advertisements

2 comentarii la „UPDATE. Trei autoturisme implicate intr-un accident rutier

  • 7 martie 2016 la 08:00
    Permalink

    asa ne t rebuie ca nu se iau masuri cu aceste relicve ale comunismului:”daciile” circula fara itp fara asigurare dar sunt implicate in tot felul de accidente.

  • 7 martie 2016 la 10:50
    Permalink

    Cartierul Aeroport a devenit un teren de aratat muschii de catre cocalari carora le cad victime oameni nevinovati si cetateni de buna credinta care folosesc ”parcarile” care ocupa carosabilul cu sprijinul sistemului cretin de reglementare a traficului. A se citi codul rutier referitor la zone rezidentiale.

Comentariile sunt închise.