Accident la intersectia Petrosaniului cu Petrila

O neacordare de prioritate a fãcut ca un sofer nevinovat sã ajungã la Spitalul de Urgentã din Petrosani, dupã ce masina pe care o conducea a fost izbitã de un alt autoturism înmatriculat în Anglia.

Accidentul rutier a avut loc pe DN 66, la intersectia Petrosaniului cu Petrila, iar soferul nevinovat, un bãrbat din judetul Gorj, este în afara pericolului spun medicii. A suferit rãni usoare si a avut mare noroc spun salvatorii, pentru cã impactul a fost pe partea pasagerului. În urma cercetãrilor efectuate la fata locului, anchetatorii au stabilit cã soferul limuzinei cu volan pe dreapta a iesit din intersectie în drumul national chiar dacã ar fi trebuit sã cedeze trecerea dubitei care venea pe drumul cu prioritate. Individul a rãmas fãrã permis de conducere si s-a ales si cu o amendã contraventionalã. În plus, pentru cã o persoanã a fost rãnitã, este cercetat penal de cãtre politistii pentru vãtãmare corporalã din culpã.

Maximilian Gânju

Advertisements

2 comentarii la „Accident la intersectia Petrosaniului cu Petrila

  • 3 august 2017 la 10:07
    Permalink

    In acest caz si in altele similare,…vinovatul principal este POLITIA ROMANA !!!!!!!!!!!! pentru ca permite circulatia si inmatriculeaza masini cu volanul pe dreapta .Sunt comvins ca mai devreme sau mai tirziu ,in urma unui accident cu mai multe victime,….Politia v-a fi data in judecata si vor suporta daune….Inca putin si se v-a crea un precedent..

  • 7 august 2017 la 02:29
    Permalink

    vinovati sunt primarii care nu fac un sens giratoriu acolo …

Comentariile sunt închise.