A primit aproape nouã ani de puscãrie pentru viol

Recidivistul va sta dupã gratii mult mai mult, judecãtorii adãugându-i si un rest de pedeapsã de la o condamnare anterioarã. Solutia instantei de fond nu este definitivã.
Beznã Alin Cristian de 39 de ani, din Lupeni, a fost condamnat de magistratii Judecãtoriei Petrosani la pedeapsa de 7  ani închisoare pentru cã si-a abuzat sora imobilizatã la pat. Instanta de fond a constatat cã fapta a fost comisã în termenul de liberare conditionatã a executãrii unei alte pedepse de 7 ani închisoare din fusese iertat de aproape doi ani. Prin urmare instanta de fond i-a adãugat si restul de pedeapsã, astfel cã Beznã va sta în puscãrie nouã ani fãrã câteva zile. Recidivistul va rãmâne în arest preventiv au mai decis judecãtorii chiar dacã a cerut prin apãrãtorul din oficiu sã fie lãsat sub control judiciar pânã la judecarea apelului. Teribila faptã comisã de violator a avut loc la începutul anului. Recidivistul abia scãpase din închisoare si si-a violat sora imobilizatã la pat.
Beznã a profitat de faptul cã tânãra nu se putea opune si a abuzat-o sexual în douã rânduri. Recidivistul fusese închis tot pentru un viol comis în 2012, victimã fiind chiar mama sa. A primit atunci sapte ani de închisoare pentru viol si trei ani pentru comiterea infractiunii de incest.
Maximilian Gânju

Advertisements