Peste 200 de elevi care învaţă în municipiul Lupeni vor beneficia de burse acordate de Consiliul local şi Primăria municipiului Lupeni.
„Nu voi uita niciodată faptul că sunt de profesie profesor, voi promova şi voi susţine orice proiect care are ca obiect stimularea elevilor pentru a obţine performanţe cât mai ridicate în învăţământ. În şedinţa de Consiliu Local din 19 iunie 2020, s-a aprobat Proiectul de Hotărâre pe care l-am iniţiat, pentru acordarea  de  burse şcolare, elevilor din instituţiile de învăţământ din Municipiul Lupeni”, a declarat Lucian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni. Vorbim despre 202 elevi din municipiul Lupeni, care învaţă în cadrul Liceului Teoretic Mircea Eliade din Lupeni. Bursele sunt acordate  astfel:
Burse de performanţă – 1
Burse de merit – 121
Burse de  studiu – 11
Burse sociale – 69.
Celelalte prevederi ale HCL  nr 123/ 2019, privind aprobarea numărului cuantumului burselor şcolare  care se vor acorda  în anul şcolar 2019-2020, în cadrul liceului Teoretic Mircea Eliade Lupeni şi a Şcolii Gimnaziale nr. 3 Lupeni,  cu modificările  şi completările aduse prin HCL 130/2019, rămân neschimbate.