După cum constatăm aproape în fiecare zi, în era tehnologiei informaţiei lupta politică îmbracă tot mai des forma ştirilor false propagate pe reţelele de socializare, de cele mai multe ori de pe conturi false, cu scopul de a induce în eroare electoratul fidel al Partidului Social Democrat.
O astfel de informaţie, care circulă în aceste zile pe reţelele de socializare, acreditează ideea că unul dintre candidaţii PSD din Valea Jiului s-ar fi retras din cursa electorală şi ar fi fost înlocuit de un alt candidat de primar. În faţa acestui fake news, reiterăm poziţia Partidului Social Democrat de a-şi susţine pentru un nou mandat primarii aflaţi în această funcţie, în toate localităţile din România.
Organizaţia PSD Hunedoara îşi exprimă cu atât mai mult încrederea în primarii săi, îndeosebi a celor din Valea Jiului, cu cât aceştia se bucură şi de sprijinul cetăţenilor din comunităţile pe care le conduc. În aceste condiţii, invităm alegătorii să nu dea crezare oricărui zvon aruncat pe reţelele de socializare şi să fie convinşi că PSD îşi susţine candidaţii deja desemnaţi pentru alegerile locale din septembrie 2020 în drumul acestora spre câştigarea unui nou mandat. Mai mult, pentru Valea Jiului avem convingerea că în acest an, competiţia electorală se va încheia cu un rezultat aşteptat de o largă majoritate a cetăţenilor din această regiune a judeţului Hunedoara şi anume ”Victorie pentru candidaţii social-democraţi în 6 din 6 localităţi !”
Senator Cristian Resmeriţă,
Preşedinte executiv Organizaţia judeţeană a PSD Hunedoara
Coordonator al Organizaţiilor PSD Valea Jiului