Arestaţi pentru furt de ţigări

Gruparea de spărgători era formată din cinci tineri. Vizau magazinele alimentare şi chioşcurile din care, după ce le forţau uşile de acces, furau cu precădere ţigări. Trei dintre ei au fost arestaţi preventiv.
Poliţiştii hunedoreni au reuşit identificarea şi reţinerea preventivă a celor cinci hunedoreni (cu vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani), aceştia fiind suspectaţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. ”Poliţiştii au stabilit că (…) au pătruns prin efracţie (forţând uşa de acces) în incinta unui magazin alimentar din Hunedoara, de unde au sustras mai multe pachete de ţigări.
De asemenea, la data de  18.06.2020, în jurul orei 00.30, au forţat grilajul antiefracţie a unui chioşc alimentar, de unde au sustras mai multe pachete cu ţigări”, informează IPJ Hunedoara. Cei cinci au fost prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Hunedoara, care au dispus arestarea preventivă. Judecătorii au dispus arestarea  preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, a trei dintre ei. Dumitra Florin, Coşariu Claudiu şi Moldovan Romeo au contestat decizia cerând arest la domiciliu sau control judiciar.  Aceştia îşi vor petrece următoarele 30 de zile în arestul IPJ Hunedoara dacă şi Tribunalul Hunedoara va menţine soluţia instanţei de fond. Ceilalţi doi suspecţi, minorul şi un tânăr de 25 de ani vor fi cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.