Hoţi prinşi în urma unei razii

Suspectul viza locuinţele la care putea forţa unul dintre geamuri, intra şi fura tot ce era de valoare. Astfel a reuşit să facă o pagubă de câteva mii de lei. A fost prin în urma unei razii derulate în municipiul Lupeni de către poliţiştii din localitate. Tânărul de 26 de ani, din Lupeni, este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi tentativă la furt.
”Poliţiştii au stabilit că tânărul, în perioada 15-29.01.2020, a pătruns în locuinţa unei persoane din Lupeni (prin forţarea unei ferestre), cu scopul de a sustrage bunuri. De asemenea, în noaptea de  22/23.02.2020, prin forţarea unei ferestre, a  pătruns în locuinţa unei femei din Lupeni,  de unde  a sustras mai multe bunuri (cauzând un prejudiciu în valoare de 2000 de lei), iar  perioada  06-12.02.2020, a pătruns in locuinţa unui bărbat,  de unde a  sustras un laptop”, a informat IPJ Hunedoara.
Tot în urma raziei a mai fost descoperite şi un alt localnic bănuit că şi-a furat fosta soacră. Bărbatul de 36 de ani a avut mai multe neînţelegeri cu fosta soacră şi i-a furat  autoturismul. Ulterior autoturismul a fost predat părţii vătămate, bărbatul fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt
calificat.
Maximilian Gânju

Advertisements