Apa Serv cheamă oamenii din asociaţii să plătească direct factura la apă

Pentru că, mai ales pe perioada pandemiei de COVID -19 o bună parte din asociaţii au fost închise,  conducerea Apa Serv a decis să le ceară proprietarilor să vină cu plata direct la această firmă.
E mai simplu, se elimină o verigă şi, în plus, încasările nu mai scad atât de mult. „Cel mai mult au scăzut încasările la asociaţiile de proprietari, cu 55%, în cele 3 luni, în care nu au lucrat. Şi noi am lucrat două luni doar la ghişee, iar acum am iniţiat un program,  pentru a-i primi la încasare  directă”, a spus Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului.
Mai mult, chiar şi cei cu datorii sunt acceptaţi să iasă din asociaţii şi să plătească facturile direct la societatea de apă şi canal. „Noi aveam o regulă, pentru preluarea abonatului la încasare directă. El rămâne membru al asociaţiei, iar plata serviciului îl face la Apa Serv. Iniţial, era o condiţie ca abonatul să vină cu datorii zero, confirmate de către asociaţie. Nu cereau toţi şi atunci am făcut un pas în plus. Adică, chiar dacă abonatul are datorie la asociaţie, avem un  formular tip, în care proprietarul confirmă acea datorie şi noi îl lăm la noi. Urmează să aleagă cum plăteşte, la noi şi  scădem din sumele restante la asociaţie, sau optează pentru un angajament de plată”, mai spune managerul societăţii de apă şi canal. Asociaţiile de proprietari sunt cei mai mari datornici la Apa Serv, iar partea din populaţie care este înscrisă în acestea ar dori să fie preluată cu plata directă. Este o oportunitate care avantajează ambele părţi şi care lasă asociaţiile să îşi rezolve problemele pe mai departe.
Diana Mitrache

Advertisements

Un comentariu la „Apa Serv cheamă oamenii din asociaţii să plătească direct factura la apă

  • 19 iunie 2020 la 08:01
    Permalink

    Bunadimineata domnule Ionic? am ?i eu o problema înainte primeam mesaje cind se ia apa ?i ultimile trei rînduri nu am primit ?in s? v? spun c? înainte primeam câte trei mesaje v? mul?umesc ?i sper c? se va rezolva v? mul?umesc stau pe str Independen?ei bl.7sca2 etaj2 ap 32 nr.tel.0767006919

Comentariile sunt închise.