Prinşi şi duşi în carantină forţată

Au aşteptat să fie verificat de echipajele de poliţie şi apoi au ieşit la plimbare.
Prima ispravă este a unui tânăr 23 de ani, din Vulcan, sosit în ţară din Olanda şi aflat evidenţele D.S.P. Hunedoara. Acesta trebuia să rămână în izolare la domiciliu timp de 14 zile. ”În urma verificărilor efectuate, tânărul a fost iniţial identificat la adresa de izolare declarată (respectiv la domiciliu), însă la scurt timp a fost identificat de poliţişti pe o stradă din municipiul Vulcan (zona Cinematograf). Poliţiştii au luat măsura informării D.S.P. Hunedoara, care a dispus carantinarea tânărului într-un centru de  carantină instituţionalizată. Totodată, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei”, a informat IPJ.
Un alt individ a stat în casă până când a trecut echipa însărcinată cu verificarea izolării la domiciliu a persoanelor întoarse din străinătate, iar după control a ieşit în faţa blocului. Ghinionul său a fost că poliţiştii s-au reîntors  pentru o verificare  neanunţată şi l-au prins. Incidentul a avut loc în municipiul Vulcan, unde un tânăr de 38 de ani procedase la fel  săptămâna trecută.
”Poliţia Municipiului Vulcan a verificat un bărbat de 46 de ani, din municipiul Vulcan (persoană aflată în izolare, sosit în ţară din Anglia, care este în evidenţele D.S.P. Hunedoara). În urma verificărilor efectuate, bărbatul a fost iniţial identificat la adresa de izolare declarată (respectiv la domiciliu), însă, la scurt timp a fost identificat de poliţişti în faţa blocului în care locuieşte”, a informat IPJ Hunedoara.  Poliţiştii vuclăneni au anunţat imediat D.S.P. Hunedoara iar bărbatul a fost dus în carantină instituţionalizată. Totodată a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000  de lei şi va trebui să plătească şi cazarea în centrul de carantină.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „Prinşi şi duşi în carantină forţată

  • 3 iunie 2020 la 08:48
    Permalink

    da oamenii astia ce dracu au in cap tarate sau rumegus

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.