Valea Jiului în pericol, Guvernul PNL a decis să renunţe la energia pe cărbune

Luni seara, intr-o emisiune difuzată de un post central de televiziune, primul ministru al României, Ludovic Orban a vorbit in premieră despre decizia Guvernului PNL de a renunţa la energia pe cărbune. Decizia guvernului a stârnit o reacţie dură din partea senatorului Cristian Resmeriţă, pe reţelele de socializare.
Senator Cristian Resmeriţă: ”INCREDIBIL !!!!!!!!! În această seară, prim-ministrul Ludovic Orban a anunţat pe un post de televiziune central, că a decis ca România SĂ RENUNŢE la energia provenită din CĂRBUNE !!! Îmi este RUŞINE cu acest Guvern PNL!”
Senator Cristian Resmeriţă spune că era convins, că un guvern PNL nu poate gândi nici măcar un lucru bun pentru Valea Jiului.
“Totuşi chiar şi pentru mine reprezintă o mare surpriză faptul că PNL doreşte să închidă cu totul mineritul din Valea Jiului. Trebuie să înţelegem, că odată cu mineritul din Valea Jiului vor dispărea şi termocentralele Mintia şi Paroşeni. La prima şedinţă a grupului senatorial PSD voi propune colegilor senatori dar şi conducerii PSD introducerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului PNL”, a declarat senatorul Cristian Resmeriţă.

Advertisements

3 comentarii la „Valea Jiului în pericol, Guvernul PNL a decis să renunţe la energia pe cărbune

 • 3 iunie 2020 la 07:29
  Permalink

  pentru ca e scumpa si costurile sunt ff mari tovarase senator, la aceste costuri ai contribuit si dumneata prin prepusii in functii de conducere , ultimul prepus si sustinut de dumneata este acel branzan care traieste ca un parazit pe spatele si munca minerilor

  Răspunde
 • 4 iunie 2020 la 08:37
  Permalink

  Este normal s? te ingrijorezi paranormalule Rasmerita.Pe tine nu te-a interesat niciodata soarta Vaii Jiului, ci doar cum sa-i mai prostesti pe vagonetari sa te aleaga .Apropo ce avere ai strâns?

  Răspunde
 • 12 iunie 2020 la 11:07
  Permalink

  Da este adevarat nu se merita aceste costuri imense pt producerea energiei .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.