Câteva sute de oameni vor fi nevoiţi să apeleze la cisternă, ori să îşi oprească apă, pentru că marţi, în zona străzii Independenţei de la Petroşani, muncitorii de la societatea de distribuţie a apei şi canalizare opresc furnizarea apei.
O amplă lucrare de cuplare a mai multor instalaţii şi reţele noi din zona Cartierului Aeroport, impune o restricţie de mare anvergură.
„Se continuă lucrările reţelelor noi de distribuţie, care sunt în construcţie, la reţelele principale. Avem o lucrare în care se cuplează tot ce înseamnă Strada Independenţei la reţelele de distribuţie secundare, care cuprind toate blocurile de pe această stradă. Pe toată perioada restricţiilor, Apa Serv pune la  dispoziţia oamenilor o cisternă de apă, care va fi poziţionată în zona Dacia, dar care poate fi mutată, prin intermediul dispeceratului”, a spus Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului. În zonă s-au executat lucrări încă de anul trecut, iar acum, restricţia vizează locatarii din zonă între orele 8:00 – 20:00.
Diana Mitrache